Connect with us

Jocuri pentru telefoane si tablete android

Jocul Kill Me Again Infectors

Published

on

Jocul Kill Me Again Infectors este un nou joc cu deja celebrii zombie care de la bun  inceput va spun ca este o combinatie cel putin ciudata intre doua stiluri diametral opuse, doua genuri de jocuri diferite si anume actiune si puzzle.

Nu prea ati inteles mare lucru din fraza anterioara cu privire la genuri ? Imaginati-va un shooter cu zombie, gata ? Acum imaginativa Candy Crush ! Exact, nimeni nu a mai intalnit asa ceva, este o premiera de acest gen.

Pentru a juca acest joc, trebuie sa va faceti un cont, ceea ce necesita conexiune la internet, de preferat Wi-Fi pentru ca jocul va descarca la inceput foarte multe date, de asemenea asigurati-va ca aveti cel putin 100 MB disponibili pe tableta sau telefon.

Advertisement

In pasul urmator trebuie sa va personalizati avatarul. Aveti la dispozitie 3 caractere cu capabilitati diferite. In meniul de personalizare puteti sa alegeti culoarea pielii, stilul si culoarea parului, culoarea vestimentatiei

Gameplay: Dupa ce v-ati personalizat avatarul, jocul va introduce in primul nivel cu rol de invatare (tutorial). Aici veti lua contact cu adevarata ciudatenie a acesui joc.
Fel si fel de zombine va vor ataca in continuu iar ca sa va aparati, trebuie sa rezolvati un puzzle, mai precis trebuie sa potriviti niste gloante pe culori ca avatarul vostru sa traga in zombie care il ataca.

Cum alte controale nu sunt disponibile, tot ce trebuie sa faceti este sa scoateti un timp cat mai bun in aceste potriviri, altfel zombie vor ajunge la avatar si il vor ranii. Nu va veti puea bucura prea mult de actiunea jocului deoarece veti fi concentrati la puzzle.

Advertisement

Grafica:
Grafica este foarte curata si bogata, la acest capitol chiar mi-a placut jocul.Avatarul este impresionant deoarece ofera detalii bune, meniul este bine organizat, placut ochiului iar per ansamblu da impresia unui joc de calitate din pacate aceasta impresie dispare cand incepeti “actiunea”

Controale:
Din pacate nu avem controale asemenea unui joc de actiune real. Avatarul va trage singur in zombie cand potriviti gloantele pe culori.

Concluzii:
Jocul per ansamblu este unul slab, nu sunt fan ale jocurilor hibrid, cum este si acesta. Acesta este un exemplu bun de joc ratat cu grafica excelenta. Degeaba jocul are o grafica lucrata si frumoasa daca in final nu te poti bucura de ea.

Advertisement

Jocul pierde mult la gameplay, este practic un puzzle cu tematica horror care dupa parerea mea este de-a dreptul plictisitor si fara sens.Daca totusi doriti sa acordati o sansa lui “Candy Crush” varianta Horror, puteti sa descarcati jocul gratuit facand click aici !

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des