Digi Mobil a trecut pe profit, are cotă de 23% iar Vodafone 22%

Conform unui comunicat al agenţiei internaţionale de rating Standard & Poor’s, Digi Mobil a trecut pe profit, are cotă de 23% iar Vodafone 22% – Chiar ca este o stire bomba si jos palaria in fata celor de la Digi Mobil, acest articol nu este un advertorial (reclama adica) si chiar ma bucur pentru ei deoarece au stiut sa-si atraga abonatii si in primul rand, stiu sa ofere abonamente cu pret de bun simt si NET 4G peste restul competitorilor, ma refer la numarul de GB inclus in abonamentele lor ieftine.

De fapt, nici nu au abonamente scumpe, consider ca cei 5E sunt chiar de bun simt pentru nivelul de trai in Romania, si eu am folosit personal un numar de la ei 2 ani de zile, asta pana am pierdut cartela si am revenit pe Orange, insa cu siguranta am sa ma portez la ei in retea in curand. Desigur ca mai au de lucru la capitolul acoperire, insa in urmatorii ani cu siguranta problema se va remedia si posibil ca ei sa ajunga lider de piata si sa forteze restul operatorilor sa-si revizuiasca preturile, sa nu uitam ca in Romania exista si abonamente de 60 euro, enorm totusi pentru tara noastra.

CITESTE SI:  TOP 10 februarie, cele mai puternice telefoane conform AnTuTu

digi-mobile-creste-viteza-internet-mobil-bucuresti

Iata si detalii extrase din Ziarul Financiar:

Articolul continua dupa reclama:

În perioada aprilie 2014-august 2016 RCS&RDS a atras prin portare (rocedura prin care un client îşi schimbă furnizorul de servicii de comunicaţii păstrându-şi numărul de telefon) 812.262 clienţi din celelalte reţele. În aceeaşi perioadă Orange a atras 323.163 clienţi, Vodafone – 354.379, iar Telekom 201.325, conform datelor publicate de Autoritatea de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

Acest rezultat a fost generat de creşterea cotei de piaţă pe telefonie mobilă de la aproximativ 6% în 2014 la aproximativ 11% în iunie 2016 dar şi de creşterea solidă a venitului mediu pe utilizator, pe fondul poziţiei puternice a companiei pe segmentul de abonamente – RCS&RDS are o cotă de 23% pe segmentul de abonamente”, conform comunicatului S&P, Orange are o cotă de piaţă de 36% iar Vodafone de 22%, conform surse menţionate.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

UTOK 351D Lansat – Specificatii Si Pret

UTOK 351D Lansat – Specificatii Si Pret A venit si randul firmei...
Citeste tot

31 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *