Acasă Stiri Android Si Noutati Digi Mobil a trecut pe profit, are cotă de 23% iar Vodafone...

Digi Mobil a trecut pe profit, are cotă de 23% iar Vodafone 22%

31

Conform unui comunicat al agenţiei internaţionale de rating Standard & Poor’s, Digi Mobil a trecut pe profit, are cotă de 23% iar Vodafone 22% – Chiar ca este o stire bomba si jos palaria in fata celor de la Digi Mobil, acest articol nu este un advertorial (reclama adica) si chiar ma bucur pentru ei deoarece au stiut sa-si atraga abonatii si in primul rand, stiu sa ofere abonamente cu pret de bun simt si NET 4G peste restul competitorilor, ma refer la numarul de GB inclus in abonamentele lor ieftine.

De fapt, nici nu au abonamente scumpe, consider ca cei 5E sunt chiar de bun simt pentru nivelul de trai in Romania, si eu am folosit personal un numar de la ei 2 ani de zile, asta pana am pierdut cartela si am revenit pe Orange, insa cu siguranta am sa ma portez la ei in retea in curand. Desigur ca mai au de lucru la capitolul acoperire, insa in urmatorii ani cu siguranta problema se va remedia si posibil ca ei sa ajunga lider de piata si sa forteze restul operatorilor sa-si revizuiasca preturile, sa nu uitam ca in Romania exista si abonamente de 60 euro, enorm totusi pentru tara noastra.

digi-mobile-creste-viteza-internet-mobil-bucuresti

Iata si detalii extrase din Ziarul Financiar:

În perioada aprilie 2014-august 2016 RCS&RDS a atras prin portare (rocedura prin care un client îşi schimbă furnizorul de servicii de comunicaţii păstrându-şi numărul de telefon) 812.262 clienţi din celelalte reţele. În aceeaşi perioadă Orange a atras 323.163 clienţi, Vodafone – 354.379, iar Telekom 201.325, conform datelor publicate de Autoritatea de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

Acest rezultat a fost generat de creşterea cotei de piaţă pe telefonie mobilă de la aproximativ 6% în 2014 la aproximativ 11% în iunie 2016 dar şi de creşterea solidă a venitului mediu pe utilizator, pe fondul poziţiei puternice a companiei pe segmentul de abonamente – RCS&RDS are o cotă de 23% pe segmentul de abonamente”, conform comunicatului S&P, Orange are o cotă de piaţă de 36% iar Vodafone de 22%, conform surse menţionate.

31 COMENTARII

  1. Era si normal. Cu 5 euro sa ai totul nelimitat cred si eu. Si sa nu va aud cu faza cu semnaul ca nu mai e asa. In ultimul timp cei de la Digi stau mult mai bine la capitolul semnal. Plus ca mai nou o sa bage 4G si pe banda de 2100 ( parca) , deci o sa rupa piata.

  2. Sunt buni nimic de zis. Au telefoane acceptabile, dar dupa 2 ani de abonament la ei o sa ma portez la orange! Motive ar fi doar doua: lipsa mesajelor nationale incluse in ab si lipsa semnalului extra urban!!! Degeaba ai min nelimitate si net daca nu ai semnal sa le folosesti!!!!

    • Da… in afara oraselor nu este semnal … dupa 4 ani la RDS … am plecat la Telekom, dar nici la nu e pomul laudat. Daca extind aria de acoperie la RDS si maine ma intorc la ei.

  3. Nu mai credeți tot ce vedeți la TV și în sondaje. Intrați intr-o zi într -un centru RDS și o sa vedeți ca mai mult de jumate din oamenii prezenți acolo sunt pt rezilieri. Am stat 3 ore la o coada pt un cacat de tableta și toți in.fata mea la coada erau pt rezilieri. RDS pe telefonie mobila e o mare gluma proasta. Am lucrat 2 ani în vodafone și știu care sunt nemulțumirile romanilor. Vor mocaciuni și au impresia ca dacă pleacă în alte rețele prind pe Dzeu de mana. Din 2 în 2 ani clienții se rotesc practic de la o rețea la alta 🙂

  4. Monopol este atunci când ai doar tu rețea, când au toți rețea dar abonații sunt la tine , înseamnă că ți-ai făcut treaba în piață nu e datorita unui monopol.

    La fel a fost și la tv și net, după atâția ani au băgat în servicii calitate dar preturile au rămas la fel, unele chiar s-au ieftinit.

  5. Nu înțeleg de ce nu oferă sms-uri naționale nelimitate sau măcar un număr de câteva sute…adică oferi 3000 de minute pe mobil în U.E. și nu oferi sms-uri naționale? Voi care credeți că e explicația? Să scoatem discuție faptul că ai net și poți să folosești anumite aplicații de mesagerie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here