Acasă Stiri Android Si Noutati W8 este o camera sport de actiune, ieftina dar cu filmare FHD

W8 este o camera sport de actiune, ieftina dar cu filmare FHD

0
nofollow

W8 este o camera sport de actiune, ieftina dar cu filmare FHD si pa langa asta, exista si conectivitate WiFi, oferta vine tot din partea celor de la camfere.com si este vorba de un pret destul de mic, acest model costa numai 45.99 USD si inseamna destul e putin pentru un astfel de gadget, desigur ca totul tine si de brand, calitatea filmarii si calitatea constructiei.

Nu este un SJCAM, sa nu mai vorbim despre GoPRO, insa probabil ca acest W8 mai poate fi  vazut si sub alte denumiri, adica este rebranduita si vanduta sub alte denumiri. Este o practica des intalnita si acesti producatori vand mai bine in acest mod, trebuie sa stiti ca multe sunt produse in aceeasi fabrica si difera numai numele aplicat pe carcasa.

d3358b-1-7b3rghtdrf

Vedem mai jos si un unboxing, in clip vedem si calitatea la care poate filma, nu este un extra dar totusi este un compromis.

Pe hartie, specificatiile tehnice sunt chiar ok, insa nu avem detalii legate de senzorul folosit si ma refer la compania producatoare, stim insa ca acest model de camera video sport este capabila de captura video 1080p si 30 cadre pe secunda, dar si la 720 p si 60 fps, senzorul este unul de 12 MP, camera poate face si poze in format JPG tot pana la 12MP.

d3358b-143tr

Captura video se face in format MOV iar compresia este H.264, are conectivitate USB 2.0 dar si HDMI, nu are memorie interna, insa poate filma pe suport MicroSD de pana la 32GB, are un dislay de 1.5″, conectivitate WiFi si aplicatie dedicata pentru telefoanele mobile, 900mAh este capacitatea acumulatorului, camera cantareste numai 67 grame, are carcasa fabricata din plastic dar vine la pachet cu mai multe accesorii utile.

Oferta pentru acest model vine asa cum spuneam si la inceput din partea camfere.com, pagina produsului poate fi accesata AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here