baterie

Digi Mobil, avans zero pentru Redmi 9C, oferta si pentru Xiaomi Note 9T 5G

Digi Mobil, avans zero pentru Redmi 9C, oferta si pentru Xiaomi Note 9T 5G

Nu este prima data cand cei de la Digi listeaza telefoane mobile pe care scrie Xiaomi, dar acestea sunt unele chiar bune si cu preturi competitive. Observ ca operatorul a listat si noile modele de OPPO, are si o serie de promotii la ele (Reno 5 si 5 Lite).

Si pentru acestea exista o promotie, ma refer la faptul ca pot fi achizitionate in rate, cu un avans destul de mic. Ambele sunt disponibile si la liber, dar cel mai avantajos este in momentul in care se opteaza pentru portare.

Xiaomi Note 9T 5G

Probabil ca este cel mai ieftin 5G care poate fi cumparat din Romania. 999 lei costa la Digi Mobil (fara abonament), asta inseamna ca este usor mai ieftin in comparatie cu oferta de pe eMag (1056 lei). Este vorba despre versiunea echipata cu 4GB RAM si 64GB ROM.

Digi Mobil, avans zero pentru Redmi 9C, oferta si pentru Xiaomi Note 9T 5G

Avand in vedere ca are conectivitate 5G, automat ne gandim si la un chipset de generatie noua. Este un MTK Dimensity 800U 5G. Ofertele sunt urmatoarele:

  • Portare la Digi cu Optim Nelimitat – 109 lei avans si rata de 74 lei
  • Portare cartela prepay – 299 lei avans si 58 lei rata lunara
  • Pret intreg – 999 lei

Redmi Note 9 5G

Telefonul (lansat in ianuarie 2021) are un display IPS LCD cu o diagonala de 6.53″, 3 camere foto cu senzor principal de 48MP si un acumulator de 5000 mAh. Probabil ca va intrebati de ce sa va cumparati un telefon 5G daca Digi Mobil nu are o acoperire buna cu acest semnal? Tragem sperante sa se implementeze cat mai repede in Romania un 5G real.

Redmi 9C

Este un telefon mobil aparut in vara anului trecut, acesta are conectivitate 4G si functioneaza fara probleme in reteaua operatorului. Cei ce aleg sa se porteze la Digi, pleaca cu telefonul acesta fara sa plateasca avans.

Digi Mobil, avans zero pentru Redmi 9C, oferta si pentru Xiaomi Note 9T 5G

  • Portare abonament – 0 lei avans si rata de 37 lei
  • Portare cartela preplatita – 89 lei avans si rata de 30 lei
  • Pret intreg – 449 lei

Chipest MediaTEK Helio G35, 2GB memorie RAM si 32GB stocare interna, acumulator cu capacitate de 5000 mAh, display IPS LCD cu diagonala de 6.53 inch si rezolutie HD. Telefoanele pot fi gasite in sectiunea magazin online/telefoane, sectiune de pe site-ul digi.ro