baterie

Huawei ar amana din nou lansarea modelului P50

Huawei ar amana din nou lansarea modelului P50

In mod normal, Huawei P50 (seria) ar fi trebuit sa fie lansat pana acum. Insa, nici macar poze spion, ceva randari mai de calitate, fotografii “ascunse” prin metrou, sa nu mai amintim despre o lista mai serioasa de specificatii tehnice. Pana la ora actuala, pare sa fie o tacere apasata.

Seria cea noua ar fi trebuit prezentata chiar luna acesta (marie 2021) si conform unor surse neoficiale, ar fi fost amanata pana in luna iunie 2021. Huawei nu renunta nici la Harmony OS, un rival pentru Android ce ar urma sa fie prezentat oficial si cu mai multe detalii, in luna aprilie.

Se zvonea ca telefoanele Huawei P50 vor rula acest nou sistem de operare, cel putin in unele regiuni. Sa fie oare acesta motivul pentru care inca nu a fost dezvaluita noua serie? Sau criza mondiala de componente electronice? Intrebari ar fi mai multe, dar raspunsurile sunt putine.

Huawei ar amana din nou lansarea modelului P50

In orice caz, putinele randari disponibile ne arata un smartphone elegant si cu o carcasa spate desenata intr-un mod unic, cu siguranta ca nu am mai vazut-o in alta parte si nici nu seamana cu cea a unui alt smartphone. Un modul al camerelor care are dimensiuni foarte generoase, ne asteptam ca acest setup sa atinga performante maxime.

Huawei ar amana din nou lansarea modelului P50

Observam multe camere foto si senzori, inclusiv un persicop si logo-ul Leica, cel ce a facut din seriile “P” unele de top in materie de fotografie. Daca ar fi sa dam crezare acestor randari, ecranul ar acoperi aproape 100% din suprafata frontala a telefonului. Dar Huawei inca nu vrea sa renunte la amplasarea camerei de selfie fix in mijloc!

Speram sa primim tot mai multe detalii in curand si chiar sa apara aceasta noua serie, poate si un Huawei P50 Lite. P40 a fost dezvaluit in data de 26 martie 2020, P30 in 26 martie 2019 si P20 a fost anuntat in 27 martie 2018.