Connect with us

Digi ofera o reducere uriasa de 50% la o multime de servicii pentru toti clientii si asta se va intampla in perioada 8 mai – 14 mai 2023.

Campania se adreseaza exclusiv clientilor existenti si se intitluleaza “Digi Days”. Si avand in vedere ca majoritatea celor care au net sau televiziune acasa sunt abonatii acestei companii, cred ca este un promo bine venit.

Concret, in cele 7 zile de oferta abonatii RCS & RDS vor primi o reducere de 50% pentru primele 6 luni la orice serviciu nou achizitionat, portare de abonament de telefonie mobila, upgrade de serviciu sau extraoptiune aleasa.

Pentru a primi aceasta reducere trebuie ca noul serviciu sa fie contractat pentru o perioada de 24 de luni. Mai exact, iei ceva nou de la ei si jumatate de an din 2 ani de zile vei plati numai 50%. Ramane de vazut daca cele 6 luni de sile sunt impartite pe aceasta perioada de 24 luni, sau daca sunt primele. Preturi Digi Days:

digi reducere telefoane

ServiciuCu reducere (luna)Fara reducere (luna)
Digi Mobil Optim 21 euro2 euro
Digi Mobil Optim 31.5 euro3 euro
Digi Mobil Nelimitat2.5 euro5 euro
Digi Fiberlink 50015 lei30 lei
Digi Fiberlink 100020 lei40 lei
Digi TV analogic13 lei26 lei
Digi TV digital15 lei30 lei
Digi TV satelit baza12.5 lei25 lei
Digi TV satelit popular8.5 lei17 lei
Extra Maxpak7.5 lei15 lei
ExtraFilm Now1.5 lei3 lei
Extra HBO6.5 lei13 lei

Digi este operatorul de telecomunicatii de top in Romania, care ofera servicii de televiziune prin cablu si prin satelit de tip DTH, internet fix, telefonie si date mobile, precum si telefonie fixa.

Digi ocupa prima pozitie pe piata operatorilor de televiziune prin cablu (63%) si este lider pe segmentul de servicii de internet fix (61%) si telefonie fixa (40%), conform datelor publicate (date statistice sem. I, 2021) de ANCOM, Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii.

In acelasi timp, ocupa prima pozitie in topul operatorilor in ceea ce priveste portabilitatea, cu peste 3,4 milioane de numere portate din 2008 si pana in prezent, potrivit datelor furnizate de ANCOM si estimarilor companiei.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!