Connect with us

Din nou despre Huawei si din nou despre telefoane 5G – un amanunt extrem de important cand vine vorba despre un smartphone si unul pe care acest producator l-a ignorat in ultimii ani, dar fara voia lor.

Cu sau voia lor, este adevarat ca anumiti clienti sunt pretentiosi (majoritatea) si se uita in detaliu la specificatiile tehnice. Desi nu neaparat extrem de importanta, conectivitatea de tip 5G conteaza enorm in decizia de a cumpara un smartphone.

Stii ca este mai nou, are tehnologii mai avansate si mai bune, probabilitatea de revanzare este mai mare, etc. Despre acest subiect s-a tot vorbit in ultimul an, unele zvonuri chiar au fost infirmate oficial.

Insa, de data aceasta, se pare ca o serie de modele cu 5G au fost deja certificate si toate ar urma sa fie lansate chiar anul acesta, 2023. Printre ele, posibil sa fie si seria Mate 60.

Din nou despre Huawei si din nou despre telefoane 5G

Huawei ar putea produce si comercializa telefoane cu 5G fara sa incalce sanctiunile date de SUA si pentru asta ar apela la SMIC, cel mai important producator de semiconductoare din China, fara a incalca anumite brevete. Noile procesoare Kirin vor avea modemuri 5G incorporate si vor fi fabricate integral in China.

Din nou despre Huawei si din nou despre telefoane 5G

Producatorul ar urma sa se axeze mai mult pe gama mid-range, cea cu are succes. Mai exact, gama “Nova“, cea care se vinde acum si in Romania. Ne asteptam la modele ca Nova 13, 14, 15 si 16, toate fiind deja omologate, existand si versiuni mai puternice, variantele Ultra.

Deci, trebuie sa retinem ca Huawei ar putea reveni intr-un final la suportul 5G si la procesoarele Kirin, fara sa utilizeze tehnologii sau brevete din SUA. Insa, pe de alta parte, mai exista o problema pe care nu vad cum ar putea sa o rezolve, cea legata de lipsa suportului Google si lipsa aplicatiilor instalate sau oferite in mod oficial!

via

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!