Connect with us

Stiri despre telefoane

Consola gaming cu pret mic si Snapdragon 8 Gen 2, Ayn Odin 2

Published

on

Consola gaming cu pret mic si Snapdragon 8 Gen 2, Ayn Odin 2, adica cel mai bun de la Qualcomm la ora actuala si cel mai bun chipset pentru telefoanele mobile cu Android.

Consolele de jocuri care pot fi tinute in mana au devenit surprinzator de populare, si asta din motive intemeiate. Se pare ca Nintendo Switch a pus bazele unui nou trend, si acum vedem produse remarcabile de la diverse branduri, atat cunoscute cat si mai putin cunoscute. De exemplu, avem Logitech G Cloud ca o optiune de top, dar exista si Steam Deck, Asus ROG Ally

Surprinzatoar acest gadget de gaming, mai ales ca avem telefoane mobile performante si cu acelasi chipset. Deci, se naste o intrebare fireasca. De ce ar cumpara cineva asa ceva?

Advertisement

Consola gaming cu pret mic si Snapdragon 8 Gen 2, Ayn Odin 2

Principalul avantaj este dat chiar de pret, acesta este surprinzator de mic si pleaca de la numai 299 USD! Consola Ayn Odin 2 este disponibila in mai multe configuratii: 8GB+256GB, 12GB+256GB si cea mai puternica, 16GB+512GB. Daca vreti un astfel de gadget si mai accesibil, puteti opta pentru versiunea Lite, cea cu procesor MediaTek Dimensity D900.

Consola gaming cu pret mic si Snapdragon 8 Gen 2, Ayn Odin 2

Ecranul nu este unul chiar generos, utilizatorii vor trebui sa se multumeasca cu 6 inch, rata de refresh de 60Hz si rezolutie FHD+, adica multumitoare.

Display 16:9, plasat intre un set de controllere de joc cu butoanele A, B, X, Y, tastele Start si Select, patru butoane suplimentare (pentru navigarea in Android), un D-Pad si doua manete analogice cu iluminare sub ele.

Advertisement

Consola dispune de benzi luminoase pe marginile laterale ale manerelor, alaturi de un buton principal si, se pare, un senzor pentru amprente pe partea de sus. O alta caracteristica notabila este baza de andocare cu minim doua intrari USB pe o latura. Mai exista un port USB si o mufa jack pentru casti.

Trebuie sa retinem pretul mic si specificatiile tehnice bune, cu toate ca este greu de gasit o lista cu toate dotarile, nefiind inca listata pe site-ul oficial, ayntec.com. Probabil ca va aparea in curand si posibil pe platforme precum alyexpress.com.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171