Connect with us

Stiri despre telefoane

Disney plus si parola, adio partajare

Published

on

Disney plus si parola, adio partajare

Nici Disney Plus nu ne va mai lasa sa partajam parola contului, este posibil ca asta sa se intample foarte curand, pe plan global. Deci, daca obinuiati sa “imprumutati” contul de la prieteni sau de la rude, vestile nu sunt chiar foarte bune. Si sa nu uitam, au trecut numai cateva luni de cand Netflix a implementat aceasta masura!

Aceasta schimbare, programata sa inceapa pe 1 noiembrie, va fi implementata initial in Canada.

Desi detaliile exacte ale acestei noi politici nu au fost inca dezvaluite, compania a trimis emailuri abonatilor, informandu-i despre restrictiile viitoare. Mesajul este clar: “Implementam restrictii asupra abilitatii tale de a-ti imparti contul sau datele de autentificare in afara gospodariei tale.”

Advertisement

Aceasta masura vine in urma unor schimbari similare implementate de Netflix, care a inceput sa limiteze impartirea parolelor in functie de adresa IP a utilizatorului.

Disney plus si parola, adio partajare

Ce inseamna aceasta pentru abonatii Disney+?

In plus fata de emailurile trimise, Disney+ a actualizat si Centrul sau de Ajutor cu informatii despre noua politica. Compania a mentionat ca ar putea “analiza utilizarea contului” si ca nerespectarea noilor reguli ar putea duce la limitarea sau chiar la inchiderea contului.

Cu alte cuvinte, Disney+ nu numai ca isi rezerva dreptul de a monitoriza activitatea contului tau, dar ar putea si sa ia masuri daca descopera ca regulile sunt incalcate.

Advertisement

Desi aceasta schimbare va fi implementata initial doar in Canada, este posibil ca aceasta sa fie extinsa si in alte tari. In India, de exemplu, Disney+ opereaza sub numele de Disney+ Hotstar si are deja restrictii stricte privind numarul de dispozitive pe care un cont poate fi accesat.

Cu toate acestea, aceasta nu a oprit utilizatorii sa isi imparta parolele, ceea ce sugereaza ca noile masuri ar putea avea un impact semnificativ asupra modului in care serviciul este utilizat la nivel global.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des