Acasă Stiri Android Si Noutati Acesta ar putea fi telefonul anului 2021 si este un OPPO X...

Acesta ar putea fi telefonul anului 2021 si este un OPPO X 2021

2

OPPO X 2021 – Acesta ar putea fi telefonul anului 2021 si este un OPPO cu un display unic si o constructie la fel de unica. Telefonul acesta deja a fost prezentat si ar putea fi vandut anul viitor.

Depinde si ce intelegem prin “cel mai bun telefon”. Unii se gandesc numai la Samsung si nici nu-si inchipuie altceva in afara de seria Note, altii se uita la un Xiaomi pentru raportul excelen intre specificatii si pret.

Nu de putine ori OPPO a demonstrat ca poate destul de multe in acest domeniu si trebuie laudati pentru inovatie. Cand a trebuit sa-i criticam, am facut-o si noi aici.

Despre ce este vorba si ce fel de telefon este OPPO X 2021. Poate fi telefonul viitorului si cred ca este o solutie mult mai buna in comparatie cu telefoanele pliabile fabricate de catre Samsung sau Huawei.

Ecranul acestui OPPO este unul extensibil. Practic, o parte din display sta “ascuns” si  utilizatorul are la dispozitie un display cu o diagonala “normala”. La apasarea unui buton, ecranul se extinde si practic isi mareste diagonala, vedeti mai multe in gif-ul de mai jos si in clipul atasat.

Standard, acest display OLED are o diagonala de 6.7″, adica multumitor pentru toti utilizatorii. Extins, se ajunge la 7.4″, suficient pentru multimedia sau pentru productivitate.

OPPO a depus 122 de brevete pentru acest proiect, sunt utilizate doar pe mecanismul de “derulare” al ecranului. Nu va mai aparea nici celebra dunga care este intalnita acum pe telefoanele pliabile si per total, este o solutie mai buna si ofera o protectie net superioara acestui display.

Comparativ cu tehnologiile pliabile, afișajele rulabile sunt mult mai adaptabile, deoarece sunt ajustabile intre dimensiunile minime si maxime pentru diferite scenarii de utilizare.

OPPO ne spune ca a lucrat mult la acest design si au pus accent pe durabilitate si pe rezistenta. Nu avem pana acum date tehnice si nici un pret posibil. In orice caz, un astfel de telefon nu are cum sa coste sub 1500 sau 2000 de euro, poate si mai mult.

Este un inceput si in cazul in care acest tip de telefon mobil va atrage utilizatorii, mai multe companii vor dezvolta tehnologii asemanatoare si preturile vor scadea in cativa ani. Cert este ca discutam despre un smartphone extrem de interesant.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here