Connect with us

Stiri despre telefoane

A fost dat in judecata pentru ca a simulat o defectiune la o Tesla

Published

on

Tesla tine la imaginea sa si este o companie extrem de atenta in legatura cu informatiile si recenziile care apar in mediul online. Recent, compania a demarat o actiune in instanta contra unui vlogger celebru din China, acesta are peste 14 milioane de urmaritori.

Ar fi vorba despre raspandirea de informatii false referitoare la Tesla Model 3 EV. Persoana in cauza ar fi simulat anumite defectiuni si apoi, a publicat afirmatii pe care producatorul le considera a fi false.

Departamentul juridic al Tesla China a inceput de ceva vreme o “vanatoare” a celor ce publica informatii daunatoare si false despre autoturisme si cei care continua sa o faca, ar trebui sa se astepte la procese. Pana acum, deja mai multi bloggeri sau influenceri au recunoscut public ca afirmatiile lor au fost inselatoare, probabil o buna metoda de a scapa de un proces si de daune substantiale.

Advertisement

Cazul lui Xiaogang Xuezhang a devenit rapid cunoscut in intreaga lume, este un expert auto cu foarte multi urmaritori. Acesta ar fi publicat anul trecut 2 videoclipuri in care a comparat sistemul automat de franare de urgenta al modelului Tesla 3 cu cel al lui XPeng P7 (model chinezesc), afirmand ca sistemul de franare al vehiculului Tesla a dat fail de doua ori, o afirmatie care de fapt ar fi falsa. Clipurile au fost postate pe reteaua TikTok.

Testele lui Xuezhang au fost contestate de alti detinatori ai modelului produs de Tesla, acestia afirmand ca autorul clipurilor ar fi atins in mod deliberat si acceleratia, fapt ce a denaturat grav rezultatele finale ale testelor. Se spune ca la mijloc ar fi si mana concurentilor, adica o campanie de marketing negativ. Ramane de vazut cum se va solutiona cazul, Tesla spera astfel sa va descuraja alte persoane care vor sa puna la cale recenzii flase sau care denatureaza adevarul.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des