baterie

Display de 6.88″ pe noul Blackview BV6100, telefon rugged

Display de 6.88" pe noul Blackview BV6100, telefon rugged

Blackview BV6100, noul telefon rezistent produs de poate cea mai buna companie din acest domeniu, cel al terminalelor de tip rugged. Avand in vedere ca nu au concurenta din partea companiilor mari, se pare ca le merge excelent.

Ba mai mult, spuneam recent ca au intrat oficial si in Romania, informatii mai multe gasiti in acest articol.

Telefonul are un ecran foarte mare, o diagonala de 6.88″. Dar, au ales un notch atipic si cat se poate de ciudat, am vazut ceva asemenator pe modelul Cubot MAX 2. Sa fiu sincer, as fi preferat un notch de tip waterdrop sau de ce nu, un design clasic.

Adica, latura superioara putin mai groasa, dar fara pic de notch. Cei de la Blackview, numesc acest design unul de tip “L”. Blackview BV6100, pare a fi si un model de incercare, cred ca producatorul vrea sa vada daca o astfel de diagonala mare, poate avea succes la public.

Display de 6.88" pe noul Blackview BV6100, telefon rugged
Blackview BV6100

Acesta este si motivul pentru care nu au ales pentru inceput niste specificatii tehnice impresionante. Pe site-ul oficial, ne sunt enumarate destul de multe dotari, apar chiar si cateva clipuri in care este pus la treaba.

Insa, nu ni se spune nimic despre rezolutia acestui ecran urias, cel de 6.88″. Sper sa aiba macar o rezolutie FHD+ si sa nu se fi oprit la HD+. Avand in vedere ca lansarea oficiala va avea loc chiar luna aceasta (iulie 2019), vom cunoaste in curand si astfel de amanunte.

Blackview BV6100

Display de 6.88" pe noul Blackview BV6100, telefon rugged

In rest, Blackview BV6100 este promovat ca un telefon super rezistent, unul cu multe certificari. IP69K, EX si MIL-STD-810G. Rezistent la temperaturi scazute sau ridicate, socuri, apa, praf, etc.

Sticla in partea din fata dar si in spate, acumulator cu o capacitate de 5580 mAh, GPS, GLONASS, Beidou, Galileo, NFC, USB TIP C, 3GB mememorie RAM si 16GB stocare.

Telefonul are doua camere SONY si procesor MediaTEK Helio A22, unul cu 4 nuclee. 12 nm, aparut in 2018 si 4 nuclee de tip Cortex A53. Placa grafica este una de tip PowerVR GE8300 660 MHz. Fara detalii despre pret, cel putin pana in acest moment. Dar nu cred ca va costa foarte mult.

Cel mai bun rugged pe care l-am testat pana acum, a fost iHunt S100 Apex, are la baza tot un model Blackview. 6GB RAM, AMOLED si procesor Helio P60 cu Inteligenta Artificiala.