baterie

Blackview Romania, de acum este oficial un magazin dedicat

Blackview Romania, de acum este oficial un magazin dedicat

Blackview Romania – Da, spre deosebire de multi alti producatori (detalii, detalii) din China, cei de la Blackview sunt in carti. Ba mai mult, isi extind activitatea, lanseaza modele noi si mai mult decat atat, avem de acum o versiune in limba romana a magazinului!

Si nu numai o versiune in limba romana! Este mult mai complex si bine pus la punct. Vreau sa spun ca nu este o traducere banala din engleza in romana, totul este conceput de la zero.

Blackview Romania, de acum este oficial un magazin dedicat
Blackview Romania

Preturile sunt in lei cu TVA inclus, exista garantie, un ghid de livrare si returnare, metode de plata, chiar si program de afiliere plus suport in limba romana si livrare mai rapida si sigura, adica livrare din Romania. Deci, in cazul in care va doriti un astfel de telefon, este mult mai simplu si mai de incredere sa cumparati de aici, decat sa va complicati cu aliexpress.com, gearbest.com, etc. Mai exact, cumparam direct de la sursa!

Blackview Romania

Pana si descrierea telefoanelor este facuta intr-un mod profi, inclusiv materialele de prezentare sunt in limba romana. In oferta, exista atat modele rezistente (rugged), dar si telefoane “clasice” cu Android.

Blackview Romania, de acum este oficial un magazin dedicat

Cel mai accesibil telefon mobil costa 199 lei si cel mai scump, 1999 lei. Cel din urma are inclusiv display AMOLED si 6GB memorie RAM! La ora redactarii acestui articol, modelele disponibile cu livrare din Romania sunt:

Blackview Romania, de acum este oficial un magazin dedicat

  • A60 (clasic)
  • P10000 PRO (rezistent)
  • BV9600 PRO (rezistent)
  • BV9500 (rezistent)
  • BV5500 (rezistent)
  • BV5500 PRO (rezistent)
  • BV1000 (rezistent)

Tot cei de la Blackview sunt si cei ce au cel mai dotat smartphone rugged, modelul BV9700 Pro.

Blackview Romania –  Acesta are procesor Helio P60, certificare IP68&IP69K&MIL-STD-810G (standard militar), camera foto “night vision”, Android 9 PIE, 6GB RAM, 128GB stocare, incarcare wireless, NFC si aproape toti senzorii posibili!

Conform magazinului:Oferim livrare gratuita pentru comanda dvs. Blackview Store alege si coopereaza cu cele mai de incredere companii de curierat. Clientii nu se bucura numai de transportul gratuit pentru aproape toate articolele de pe Blackview Store, ci si de experienta unor metode de transport în conditii de siguranta, rapide si garantate. Produsele dvs. preferate sunt intotdeauna ambalate conform de către personalul nostru profesionist din depozit

Este o miscare interesanta si cei de la Blackview vor continua sa dezvolte si sa produca modele noi. Sa speram ca vor aparea si mai multe modele cu livrare direct din Romania. Oferta actuala – AICI.