baterie

DJI Spark Mini, o drona mica dar “scumpa la vedere”

DJI Spark Mini, o drona mica dar "scumpa la vedere"

DJI Spark Mini, o drona mica dar scumpa la vedere, spun asa deoarece parca ti-e si greu sa te uiti la o jucarie cu un pret de aproape 600 USD, insa cei de la gearbest.com mi-au dat un cupon de reducere in cazul in care doriti sa cumparati asa ceva.

Clar este o drona ce poate fi numite de top cu toate ca sunt multe altele ce au preturi chiar mai mari, insa fata de cele ce costa cativa dolari, DJI Spark Mini este lux si vine impreuna cu cateva tehnologii intersante plus o camera video de calitate, filmarea se face la rezolutie maxima 1920 x 1080 si 30fps.

Ar fi multe de spus despre aceasta drona, insa clipul de prezentare de mai jos va arata cam tot ceea ce trebuie sa stiti:

Camera foto este echipata cu un senzor CMOS de 1/2.3″, fotografiile se realizeaza la 12MP, senzorul f/2.6 are o distanta focala echivalenta cu 25 de mm, poate captura panorame verticale si orizontale ajustand gimbalul si directia de mers, imaginile video sunt transmise in timp real la o rezolutie HD si pana la o distanta de 2 km.

DJI Spark Mini, o drona mica dar "scumpa la vedere"

Drona DJI Spark Mini este capabila de detectarea obstacolelor de pana la 5 m departare si poate ateriza singura, dispune de tehnologia FaceAware ce-i permite recunoasterea utilizatorului, modurile de zbor sunt QuickShot, ActiveTrack, TapFly sau Gesture, este prezent modul TapFly sau ActiveTrack ce permite urmarirea subiectilor si urmarirea lor, dar si PalmControl ce-i permite sa recunoasca miscarile mainilor.

DJI Spark Mini, o drona mica dar "scumpa la vedere"

In modul sport, drona DJI Spark Mini poate zbura cu o viteza maxina de km/h, acumulatorul de 1480mAh ofera o autonomie de pana la 16 minute, este prezenta tehnologia GPS / GLONASS, este prezenta si conectivitatea WiFi.

Acestea sunt numai cateva dintre caracteristicile ale acestei drone, informatiile suplimentare sunt disponibile pe site-ul oficial sau in oferta magazinului gearbest. Codul GBSpark reduce destul de mult pretul, dupa aplicarea lui drona va costa 529.99 USD.