Connect with us

Huawei MatePad Pro va fi lansata in data de 27 iulie 2022, o tableta premium si cu elemente imprumutate de la telefoanele mobile de top. De altfel, este una dintre putinele (sau singura) tableta care ar avea in partea din spate un modul foto atat de generos.

Huawei MatePad Pro va fi lansata in data de 27 iulie 2022

Posterul pe care-l vedem mai jos este aparut pe profilul oficial Huawei din aplicatia de socializare Weibo, una extrem de folosita si de populara in China. Din pacate, producatorul nu a vrut sa dezvaluie detalii tehnice, stim numai ca va avea o diagonala de 11 inch, adica destul de mare.

Huawei MatePad Pro va fi lansata in data de 27 iulie 2022Dar in orice caz, este suficient sa ne uitam la aceste imagini si sa tragem o scurta concluzie. Curburi fine, aluminiu, butoane elegante, posibil mai multe camere foto. Toate acestea ne duc cu gandul la un dispozitiv premium si posibil mai scump. MatePad Pro va fi lansata chiar in ziua in care Huawei va anunta si HarmonyOS 3, propriul lor sistem de operare.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *