Acasă Tutoriale telefon Dolby Atmos – un excelent egalizator audio

Dolby Atmos – un excelent egalizator audio

7

Cand vine vorba de calitatea audio a unui telefon, parerile sunt impartite. Sunt multi cei care iubesc muzica si nu ar accepta un sunet mediocru.

Vreti sunet la calitate inalta? Il aveti !
Dolby Atmos este un excelent egalizator, dar este instalat si configurat doar pe cateva anumite modele de telefoane.
Din fericire , modderii xda nu au pauza si  au portat aplicatia pentru aproape toate telefoanele android, prin intermediul unui fisier .zip care va trebui instalat via Recovery mode , necesita Root.
Download:
Dolby Atmos 
Fisier dezinstalare – nu il dezinstalati din setari, folositi acest fisier .zip
Deep buffer remover – daca aplicatia nu se deschide (Force Close) instalati si acest zip

Vom descarca arhivele, le vom pune pe cardul SD apoi rebootam in Recovery mode (nu functioneaza in stock recovery, aveti nevoie de un custom recovery ca CWM, TWRP etc.. ,  este posibil ca pe unele modele sa nu se instaleze, nu este nimic ce puteti face)
Install zip – Choose zip from sd card – selectam fisierul “dap_r6.5.zip” – Install
Dupa instalare repornim normal telefonul, in mediu va aparea aplicatia Dolby Atmos.
Deschideti-o , daca nu functioneaza (Force close) , mergeti din nou in Recovery mode si instalati “deep_buffer-remover.zip” , daca aplicatia functioneaza , sariti peste acest pas.

In aplicatie vedem :
5 tab-uri cu optiunile Movie, Music , Game , Voice si Custom – din acestea putem ajusta setarile in functie de aplicatie, setari diferite pentru Voce, Jocuri, Filme si Muzica (tab-ul Custom este unul universal)
Live equalizer – putem edita manual frecventele prin intermediul egalizatorului live, mutand glisoarele mai in sus sau mai in jos
4 butoane sub egalizator, Open, Rich , Focused si Manual , primele 3 fiind profiluri preinstalate iar cel de-al patrulea customizabil manual prin intermediul egalizatorului
3 switch-uri, sub profiluri,
Surround Virtualizer – Transforma sunetul in sunet surround (recomandat pentru casti )
Dialogue Enhancer – Amplifica versurile (vocea), pentru un sunet mai clarDolbyA1
Volume Leveler – Aplicatia decide automat treapta de volum potrivita pentru melodie (setati sunetul la treapta 1 apoi apasati acest buton, sunetul va creste dar treapta va ramane tot la 1, astfel daca mariti treapta de volum, sunetul se va auzi mult mai puternic)
DolbyA2
Pentru dezinstalare vom merge in Recovery mode si vom instala fisierul “dap_r6.5.1-uninstall.zip”
Jucati-va cu optiunile, schimbarile vor fi cel mai vizibile cu ajutorul castilor , Enjoy 😉

7 COMENTARII

  1. CĂTĂLIN – nu am auzit de asa ceva, nu te gandi la vreun woofer, experianta audio imbunatatita oricum se cunoaste mai mult la casti, pe orice telefon. Difuzorul extern este prea mic pentru a simti mari diferente. La casti, chiar merita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here