Acasă Telefoane Chinezesti Domeniul este de vanzare, mazemobile.com…faliment probabil

Domeniul este de vanzare, mazemobile.com…faliment probabil

1
nofollow

Domeniul este de vanzare, mazemobile.com…faliment probabil si cred ca este numai inceputul, asa cum spuneam in acest articol. Cei de la Maze nu au lansat foarte multe modele, daca este sa fim exacti, am spune ca sunt 4, mari si late.

Este vorba despre Maze Alpha X, Comet, Blade si nu in ultimul rand, Maze Alpha, un telefon caruia i-am facut review si nu este deloc rau. Din cate stiu si spre deosebire de restul producatorilor de rang “b” din China, telefoanele Maze nu au fost vandute in Romania, cu exceptia lui Maze Alpha care a fost la eMag o scurta perioada.

Nu cred ca acesta a fost motivul pentru care producatorul a dat faliment. Concurenta era si este foarte mare, de cele mai multe ori telefoanele seamana intre ele, atat ca specificatii tehnice cat si la nivel de design.

domeniul este de vanzare, mazemobile.com...faliment probabil

Anuntul “mazemobile.com is available for sale” este postat de ceva vreme la ei pe site, se pare ca nu multi sunt interesati de aceasta companie. Daca ne gandim logic, ar trebui ca cei de la Maze sa-si vanda toata afacerea, nu numai domeniul de internet si implicit site-ul.

Cam atat despre Maze, mai multe nu cred ca ar mai fi de spus. Ramane de vazut care sunt urmatorii pe lista neagra, am observat deja ca sunt multi cei ce nu si-au mai marit oferta si nu au mai lucrat la platformele online. Uhans este un alt exemplu si nu este singurul.

1 COMENTARIU

  1. Chiar era sa imi iau ala de pe Emag. Parea un telefon foarte decent la pret super ok. Ma gandesc ca oricum daca imi luam nu ma afecta cu nimic, nu e de parca ma puteam astepta la software updates.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here