Connect with us

Stiri despre telefoane

Oficial: Samsung anunta un modem 5G, Galaxy S10 nu il va folosi

Published

on

Oficial: Samsung anunta un modem 5G, Galaxy S10 nu il va folosi, asta inseamna ca stim deja ceva sigur din partea oficialilor de la Samsung, se pare ca exista si confirmarea numelui. Din moment ce DJ Koh (CEO Samsung Electronics) a afirmat caWhile Galaxy S10 phones will be provided for mass-volume customers with 4G chipsets, we will introduce a new model for 5G” asta inseamna ca cei ce asteptau S10 pentru 5G, trebuie sa mai astepte putin.

Daca ne gandim ca modelele de top ale celor de la Samsung sunt cele din seria S si Note, putem trage concluzia ca primul telefon Samsung cu 5G va fi lansat abia peste un an si ar putea fi Samsung Galaxy Note 10.

Ar fi ciudat ca sud-coreeni sa lanseze un telefon mai slab cu 5G si nu unul de top.

Advertisement

Exynos Modem 5100 este primul modem cu 5G (standardul oficial 5G-New Radio (NR) si producatorii il pot folosi abia din luna martie, 2019. Noul modem este construit pe un proces de fabricatie de 10nm si susține inclusiv soluțiile de conectivitate mai vechi. Asta inseamna ca in cazul in care nu este disponibila o retea 5G, telefonul poate trece automat la reteaua LTE, 3G sau 2G.

Oficial: Samsung anunta un modem 5G, Galaxy S10 nu il va folosi

Vitezele maxime vor fi cuprinse intre 2Gbps si 6Gbps gratie spectrului mmWave, insa utilizatorii nu vor atinge niciodata aceste viteze in reteaua mobila, ele sunt numai pe “hartie” si sunt numerosi factori care influenteaza aceste viteze. 

Acum, din moment ce avem model 5G si chiar stim data de la care vor fi fabricate astfel de telefoane, ramane sa aflam inca ceva. Un pas important trebuie sa faca si operatorii de telefonie mobila…

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des