Acasă Stiri Android Si Noutati Dupa lungi asteptari, Samsung Note 9 primeste Android 9 si One UI

Dupa lungi asteptari, Samsung Note 9 primeste Android 9 si One UI

2

Samsung Note 9 primeste Android 9 si One UI – O veste buna pentru toti posesorii de telefoane Samsung Galaxy Note 9. Desi este cel mai bun si cel mai titrat terminal al celor de la Samsung, este si ultimul de pe lista telefoanelor de tip flagship care primesc aceasta actualizare importanta. Telefoanele de top ale concurentilor, au noua versiune de ceva vreme, Galaxy Note 9 ramasese cam ultimul flagship care nu primise Android 9 PIE.

one ui

Este o actualizare importanta si nu numai multumita trecerii de la o versiune de Android la alta. Cei de la Samsung au implementat o noua interfata utilizator, este vorba despre One UI. Pentru moment, actualizarea nu a ajuns in Romania, noi va trebui sa mai asteptam cateva zile pentru a primi varianta N960FXXU2CSA2.

one ui

In momentul in care va fi disponibila si la noi in tara, vom reveni si vom discuta mai pe larg despre noua interfata Samsung, One UI. De precizat ca pentru moment, nu poate fi instalata nici manual, nu este disponibila pe www.sammobile.com. Link aici (N960F – ATENTIE)Este totusi posibil sa puteti reusi cu un VPN pe telefon, acesta trebuie setat pe Emiratele Arabe Unite sau Germania.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here