Connect with us

Stiri despre telefoane

Primele imagini reale cu OnePlus 7, posibil un telefon slider

Published

on

OnePlus 7 isi va face aparitia in primavara acestui an. Asa cum era de asteptat, au inceput sa apara si primele poze ce par a fi reale. Versiunea precedenta, OnePlus 6, a fost lansata in luna mai a anului 2018. Am observat de la an la an o scumpire a produselor fabricate de catre aceasta companie.

OnePlus este una dintre putinele (sau chiar singura) companie care lanseaza numai un model de telefon pe an. Este adevarat ca la o distanta de cateva luni, respectivul model primeste o versiune imbunatatita.

Din acest motiv si avand in vedere imaginile atasate, ne putem astepta ca OnePlus 7 sa nu mai reprezinte chiar un telefon cat de cat accesibil, genul de produs care se va vinde excelent inca din primele zile. Chiar si asa, cred ca OnePlus 7 va fi mai ieftin fata de telefoanele fabricate de concurenta. Si cand spun concurenta, ma refer in special la cei de la Xiaomi.

Advertisement

Desi ne putem face o idee legata de design, nu vedem o imagine completa cu telefonul. Se pare ca va fi cu adevarat un “bezel less”, cel putin in partile laterale si cea frontala. Lipseste camera secundara si nu apare nici macar un display “perforat”. Asta inseamna ca cel mai probabil, OnePlus 7 va avea un design de tip “slider”, exact asa cum observam acum pe Xiaomi Mi Mix 3.

Un sistem motorizat pentru camera frontala ar fi mai scump si automat, pretul telefonului ar creste. Deasupra ecranului, se remarca si un difuzor pentru convorbiri de mari dimensiuni. Este de asteptat ca telefonul sa aiba procesor de tip Snapdragon 855 si sa fie disponibil in mai multe configuratii. Cu siguranta, in perioada urmatoare, vom afla mai multe informatii legate de OnePlus 7.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Costel

    ianuarie 14, 2019 at 11:28

    …Se copiază unul pe celălalt. ..?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des