baterie

E-Boda Revo R80 Tableta PC Android

E-Boda Revo R80 Tableta PC Android

Cei de la E-Boda tocmai au lansat prima lor tableta cu ecran de 7,85″ dotata cu procesor quad core, o tableta de calitate prin care cei de la E-Boda au facut un mare pas inainte. Revo R80 este o tableta destul de dotata dar si atragatoare, un lucru de salutat este acela ca au renuntat la spatiile largi din jurul ecranului, tableta avand acum un design modern si proaspat ce aminteste putin de un iPad Mini.

Procesorul tabletei este un Allwinner A31s Quad Core de  1,2 GHz un Cortex A7 ce-l gasim si pe Serioux S9742Tab sau pe Onda V818 mini.

Tableta RevoR80 se pare ca este destinata impatimitii jocurilor deoarece a fost dotata cu un procesor grafic destul de performant, cu 8 nuclee, un PowerVR SGX544 MP2, astfel incat nu ar trebui sa apara probleme in rularea jocurilor pretentioase.

Si la capitolul display stam foarte bine avand in vedera ca pana de curand tabletele de 7 sau 8 inch erau dotate cu ecrane ce aveau o rezolutie foarte slaba, de data aceasta Revo R80 are in dotare un panou IPS HD cu rezolutia 1024×768 pixeli, multitouch capacitiv in 5 puncte ce ar trebui sa ofere imagini clare.

Memoria interna a tabletei este si ea decenta, de 8 GB, extensibila cu ajutorul unui card de memorie, in timp ce memoria RAM este de tip DDR3 de 1 GB.

Avem parte si de 2 camere foto/video, destul de modeste, cea principala avand un senzor de 2 MP iar cea secundara de 0.3 MP.

Pe partea de conectivitate intalnim o conexiune 3G posibila doar prin modem extern, tableta nefiind dotata si cu un modem intern, USB (poti atasa un mouse sau o tastatura), HDMI, WiFi si jack audio, tableta avand un singur difuzor amplasat in partea din spate si nefiind dotata cu Bluetooth.

Un atu este si realizarea integrala a tabletei din aluminiu fapt ce-i confera o aderenta si rezistanta crescuta.Sistemul de operare intalnit este Android 4.2 Jelly Bean. La capitolul multimedia, tableta reda o multime de fisiere audio sau video printre care se remarca posibilitatea de redare MPEG4, MPEG2, MKV sau audio FLAC.

Pretul tabletei pe site-ul importatorului oficial este de 599,99 lei.

sursa