Connect with us

Stiri despre telefoane

PocketNurse – Asistent Personal Pentru Medicamente

Published

on

PocketNurse este cel mai performant – și cel mai sexy 🙂 – asistent personal pentru luarea medicamentelor și singurul, care într-adevăr vorbește nativ și în limba română!

Este un ajutor eficient pentru organizarea și controlarea curelor de medicament luate de individuali sau de alți membrii ai famailiei – chiar și simultan.

DE CE MERITĂ SĂ DESCARCI POCKETNURSE?

Advertisement

-Cunoaște și limba română (recunoaștere automatică și adaptare la limba telefonului), caracteristică și mai importantă în cazul pacienților mai în vârstă, care sunt de obicei mai mult afectați de luarea zilnică a medicamentelor, dar în același timp vorbesc mai puțin limbi străine.

-Este într-adevăr o „soră de buzunar”, deci o asistentă personală pentru luarea medicamentelor, pe care o poți lua cu tine oriunde mergi.

-Cure de medicament simple și combinate cu control simultan pentru individuali, familii întregi sau chiar și pentru animalele de casă.

Advertisement

-Alarme care se pot personaliza.

-Folosință foarte simplă, la dorința userului, dar rezolvă și probleme complicate, dacă e nevoie.

-Este actualizat permanent.

Advertisement

-Widget inclus pentru urmărirea simplă a acțiunilor din următoarele 24 de ore.

-Ești bolnav și ai mofturi? Uiți mai mereu să-ți iei medicamentele? Nu mai aștepta, descarcă PocketNurse, care î-ți va aduce exact liniștea ți securitatea necesară vindecării rapide sau o soluție viabilă pentru controlarea bolilor cronice la nivel rutinei zilnice!

-Sora „de buzunar” a fost creată și planificată după consultații continue cu medici și pacienți analizând problemele reale ivite la curele de medicamente, apoi a fost implementată de către programatori experimentați și bine educați.

Advertisement

-Totul, pentru ca toți pacienții să aibă un ajutor performant și un memento precis în lupta ta cu bolile, și ca coșmarele zilnice venite cu necesitatea luării medicamentelor să dispară.

CARACTERISTICI PRINCIPALE POCKETNURSE

– Controlarea simplă a curelor de medicament individuale și combinate (chiar și pentru mai mulți pacienți, de poate fi folosit pentru toată familia).
– Folosință foarte simplă concentrată doar pe alarme, dar și posibilitatea opțională a reglării fine a detaliilor sau a introducerii de informații suplimentare (de ex. informații referitoare la alimentație, notarea efectelor secundare etc.).
– Widgetul inclus ajută în vizualizarea și controlarea simplă a alarmelor sau acțiunilor planificate în următoarele 24 de ore.
– Alarmele se pot personaliza, cel care folosește decide cum și când dorește să fie atenționat.
– Interfață ergonomică și simplă de înțeles, design professional și curat pentru o folosință comfortabilă.
– Meniu nativ în limba română (plus engleză, germană, maghiară) – dar urmează periodic includerea a mai multor limbi (italiană, spaniolă, rusă etc.) – IMPORTANT!: PocketNurse recunoaște limba folosită a telefonului, și va seta automatic meniul pentru limba folosită de telefon.
– Suport permanent pentru folosință prin Facebook. Pagina PocketNurse conține informații utile și continuu actualizate referitoare la aplicație dar crează și posibilitatea de publicare și discutare ale informațiilor comunitare, venite de la useri .

Advertisement

PocketNurse - Pill Reminder - screenshot

 

PocketNurse - Pill Reminder - screenshot

PocketNurse - Pill Reminder - screenshot

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des