Acasă Aplicatii telefoane Android

Egalizator si setari pentru castile Bluetooth, aplicatie buna

2

Egalizator si setari pentru castile Bluetooth, aplicatie buna si este una dintre solutiile la care puteti apela atunci cand nu aveti un telefon cu un procesor audio mai avansat sau cu suport Dolby / DTS (tehnologie audio multicanal) / alte sisteme mai avansate si care ofera un sunet de calitate.

Equalizer For Bluetooth, acestea este numele aplicatiei, probabil una dintre cele mai bune din categoria audio. Are la activ peste 1 milion de utilizatori, majoritatea functiilor utile sunt gratuite, peste 56.000 de recenzii si o nota mare in Google Play, 4.7 stele din 5.

Este o aplicatie utila si ofera acces la destul de multe setari, suplimentare fata de cele standard ale telefonului (sunt unele telefoane care nu ofera mai deloc setari suplimentare pe partea audio). Am instalat-o, am folosit-o cu o pereche de casti Bluetooth si pot spune ca isi face treaba super bine, ofera ceva reglaje si setari.

Egalizator si setari pentru castile Bluetooth – capturi ecran

Pe langa ceva informatii referitoare la castile utilizate, posibilitatea de a seta modul intunecat in aplicatie sau deschiderea unui player audio, poti activa si seta Bass Boost, Loudness, Surround, pot fi reglate frecvente prin egalizator, DSFX Xtreble, Power Bass, XBass, Out Gain.

Interesant este ca aplicatia iti da posibilitatea sa reglezi volumul pentru fiecare casca in parte (gain/castig suplimentar de volum). Insa, aplicatia aceasta poate fi utilizata inclusviv pentru difuzorul principal multimedia al telefonului, nu neaparat trebuie sa conectati o pereche de casti Bluetooth.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Egalizator si setari pentru castile Bluetooth
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
egalizator-si-setari-pentru-castile-bluetooth-aplicatie-bunaAplicatie utila pentru castile audio prin Bluetooth sau pentru difuzorul telefonului mobil.