Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Setari disponibile numai in aplicatia YouTube Vanced si MicroG

Published

on

Dupa ce am invatat sa instalam noua versiune de Youtube Vanced si de MicroG, acum sa vedem ce setari sunt disponibile pentru aceste aplicatii si unde anume am putea umbla pentru o experienta cat mai buna.

Fiind practic un Youtube customizat, cred ca majoritatea utilizatorilor nu se mai obosesc sa umble prim meniul de setari. Insa, nu multi utilizatori stiu ca exista setari separate pentru Vanced, sunt diferite fata de cele standard YouTube. Ne vom uita si in MicroG, macar sa vedem ce optiuni apar pe acolo.

Setari YouTube Vanced. Pentru a putea ajunge la ele, trebuie sa deschidem aplicatia, sa apasam pe pictograma ce reprezinta contul nostru si apoi, sa apasam pe setari. Ne uitam in partea de jos si observam ca exista o sectiune dedicata pentru optiuni, cea separata de setarile generale YouTube.

Advertisement

Iata cum este structurat meniul de setari:

 • Setari notificari (in MicroG)
 • Suprascriere codec (codec VP9, activat sau dezactivat)
 • Setari video – rezolutie maxima (activ sau nu, max 4K), calitate video preferata cand se foloseste reteaua WiFi sau cea mobila si viteza preferata pentru redarea de clipuri
 • Setari reclame – eliminarea anumitor tipuri de anunturi, bannere, comentarii sau sondaje
 • Setari de afisare – YouTube Stories, ecrane de final, carduri informativa, sigla canalului, buton cast, miniplayer de tableta, locatia comentariilor (zona in care sa fie afisate), bara de cautare, mod intunecat. Toate acestea ofera posibilitatea de a fi activate sau dezactivate
 • Diverse – buton repetare automata, luminozitate maxima HDR, atingere bara video, ExoPlayer V2
 • Control prin glisare – Control luminozitate, control volum, prag de glisare sau setari pentru zona activa de glisare
 • Setari buffer – capacitatea maxima buffer, start redare, rebuffer (optiuni ce pot fi setate)
 • Suport
 • Depanare
 • Despre

Pentru a activa sau dezactiva redarea in fundal (cu ecranul oprit), va trebui sa intrati in setari si sa accesati “in fundal”. Optiunea este activata in mod default. Restul setarilor sunt cele identice pentru aplicatia de YouTube.

In cazul in care intrati pe MicroG (fie direct din meniul de aplicatii al telefonului sau din aplicatia Vanced), veti avea detalii legate de contul asociat sau puteti alege sa va conectati la aplicatie daca detineti un Huawei fara Google. Mai exista si “cast duplicate fix”, este bine sa o activati atunci cand in meniul de proiectare ecran apare televizorul scris de doua ori.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
7 Comments

7 Comments

 1. Alin

  martie 15, 2021 at 10:01

  Pt cei care vreti muzica extracalitate( desigur in casti calitate ) folositi youtube music impreuna cu egalizatorul poweramp. Senzatia este wow!
  Pana acum nu am gasit alta combinație mai buna!

  Deocamdată nu merge in vanced ci numai youtube music

 2. Alin

  martie 15, 2021 at 13:51

  Ai sters postarea precedenta cu vanced :)))
  Te-am pus pe ganduri 🙂

  • Cosmin

   martie 15, 2021 at 14:47

   Uita te in 2018. Am pe site postare cu vanced, sunt 3 ani de atunci. De ce nu am sters-o? Pentru ca ceea ce sustineai tu nu are legatura. Pe aceasta am sterso-o pentru ca aveam conflict seo, duplicat. Caut-o pe cea din 2018, este pe site de atunci….

   • Alin

    martie 15, 2021 at 18:26

    Ok ,oricum am glumit !
    Stay chill 🙂

 3. Anonim

  martie 31, 2021 at 10:00

  Cosmine da și mie link-ul ala unde scriai dc nu merge vanced, ca nu vrea sa se instaleze

  • Cosmin

   martie 31, 2021 at 10:20

   Pai cauta pe google vanced manager

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des