baterie

ELEPHONE A5, poze noi si specificatii tehnice reale

ELEPHONE A5, poze noi si specificatii tehnice reale

ELEPHONE A5, poze noi si specificatii tehnice reale, telefonul ce seamana izbitor de mult cu un Huawei P20 PRO, se vede ca de data aceasta chinezii de la Elephone nu prea au lucrat la capitolul design. Se multumesc sa copieze si atat, insa nu este prima oara si nici ultima.

ELEPHONE A5 va fi un telefon cu 3 camere foto principale, este posibil ca numai una sa fie reala si restul puse acolo de design. Insa, avand in vedere ca procesorul va fi puternicul MediaTEK Helio P60, ne asteptam totusi la un setup destul de bun, asta in materie de foto/video.

ELEPHONE A5

ELEPHONE A5, poze noi si specificatii tehnice reale

Observam in poza de mai sus ca sunt trei variante de culoare, posibil ca spatele sa fie fabricat din sticla si telefonul sa suporte inclusiv incarcare wireless. Toate cele 3 camere, logo-ul producatorului si restul informatiilor sunt asezate fix ca in cazul modelului P20 PRO de la Huawei.

Nu apare deloc in poza de mai sus un LED Flash pentru cele 3 camere foto, greu de crezut ca nu va avea asa ceva. Mai ales ca in poza randata si disponibila pe site-ul oficial, exista asa ceva:

ELEPHONE A5, poze noi si specificatii tehnice reale

Mai vedem si un display cu notch, dar si doi senzori foto principali de 20MP. Asta inseamna ca ELEPHONE A5 va avea in total nu mai putin de 5 camere foto!. 6.18″ este diagonala acestui panou cu rezolutie FHD+, Elephone ne promite un Android 9 Pie preinstalat.

Acumulatorul va avea o capacitate de 3500 mAh, telefonul va sosi in doua versiuni. Una cu 4GB RAM si alta mai performanta, cu 6GB RAM. MediaTek Helio P60 MT6771 este la ora actuala unul dintre cele mai performante procesoare ale companiei taiwaneze. Sunt 8 nuclee ce ruleaza pana la 2.0 GHz, procesor 64bit fabricat pe o tehnologie de 12nm.

La ora actuala, Helio P60 este procesorul pe care-l gasim in interiorul modelelor: Nokia 5.1 Plus, Allview X5 Soul PRO, UmiDigi Z2 PRO, Nokia 5, Oppo R15, etc. Mai multe detalii legate de ELEPHONE A5, in curand.