baterie

Exclusiv – iHunt Like 4, primele detalii si pareri

Exclusiv - iHunt Like 4, primele detalii si pareri

Exclusiv – iHunt Like 4, primele detalii si pareri legate de acest nou telefon ce ar trebui sa apara pana la finalul acestui an, cel mai probabil prin luna noiembrie, poate chiar si mai devreme. Este un telefon ajuns la maturitate, mai exact la generatia a patra.

iHunt Like 4 va fi lansat initial intr-o singura versiune, vom vedea daca pe parcurs va exista si o versiune PRO, asa cum s-a intamplat in cazul lui Like 3 PRO. In articolul de AICI, cititi inclusiv un review al modelului precedent, gasiti chiar si un clip video direct din fabrica, linia de productie a lui Like 3 PRO.

IHunt Technology este o companie înființata în anul 2015, aceasta tinde sa devina cel mai mare importator roman de telefoane mobile, accesorii și gadgeturi din China. În prezent, iHunt se numara printre primele 3 branduri de telefoane mobile din Romania.

iHunt Like 4

Exclusiv - iHunt Like 4, primele detalii si pareri

Observam un telefon cu o carcasa din policarbonat, doua camere foto principale si daca ne uitam cu atentie, se vede clar si prezenta unui jack audio. Din pacate, am ajuns in 2018 sa ne bucuram cand aflam ca un anumit telefon mai este dotat cu asa ceva! Nu zarim un senzor de amprente, ramane de vazut daca va exista sau unde va fi pozitionat.

Exclusiv - iHunt Like 4, primele detalii si pareri

Mai departe, iHunt Like 4 va avea un display (fara notch) cu o diagonala de 5.5″ cu aspect 18:9 si sticla de protectie contra zgarieturilor, acumulator detasabil de 3000 mAh, camere principale de 8 si 5MP, sistemul de operare va fi Android 8.0 Oreo, GO Edition. Pentru moment, nu cunoastem si alte detalii tehnice sau pretul acestui telefon, insa cred ca va fi un telefon accesibil. Ramane de vazut!