Connect with us

Telefoane Chinezesti

Elephone va lansa un telefon cu 3 camere, clona de Huawei P20 PRO

Published

on

Elephone va lansa un telefon cu 3 camere, clona de Huawei P20 PRO. Cel putin, privind in partea din spate, putem spune ca este vorba despre o clona aproape perfecta. Cele 3 camere sunt asezate fix ca pe P20 PRO, doua “lipite” si una individuale, sub ele intalnim un LED flash, chiar si logo-ul “Elephone” este imprimat identic. Mai mult ca sigur, partea din spate nu va fi fabricata din sticla.

Elephone va lansa un telefon cu 3 camere, clona de Huawei P20 PRO

Putem spune ca au copiat partea din spate fara rusine, ramane de vazut cate dintre cele 3 camere vor fi reale si cate vor fi puse acolo de forma. Cel mai probabil, senzorul individual va fi unul fals. Stim ca astfel de telefoane sunt destul de ieftine si producatorul nu prea are cum sa tina un pret mic punand componente de calitate.

Elephone va lansa un telefon cu 3 camere, clona de Huawei P20 PRO

Nu avem insa detalii legate de alte specificatii tehnice, nu vedem nici macar poze sau clipuri cu ecranul. Este insa foarte probabil ca acest Elephone sa fie inca un telefon chinezesc cu notch, modelul A4 este deja pe piata. Cu siguranta ca aceste detalii vor veni in perioada viitoare, suntem si noi curiosi.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
4 Comments

4 Comments

 1. Anonim

  august 19, 2018 at 09:47

  Sa copieze și notch-ul, adică sa fie unul micuț.

 2. Anonim

  august 19, 2018 at 11:11

  Ce este rău în a copia ceva? Adică dacă nu îți permiți modelul original mai bine îți iei o copie la preț mult mai redus, care îți oferă mai mult sau mai puțin o experiență despre cum ar fi originalul

 3. jan

  august 20, 2018 at 09:37

  vezi politicienii de azi. de aia e rau sa copiezi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des