baterie

Aplicatie noua de TV online (2018) AktaTV

Aplicatie noua de TV online (2018) AktaTV

Aplicatie noua de TV online (2018) AktaTV este disponibila spre descarcare in magazinul oficial de aplicatii Android, este insa o versiune nelansata. Asta inseamna ca este în curs de dezvoltare si poate fi instabila.

Este totusi o veste proasta la mijloc, desi aplicatia poate fi instalata de catre oricine, ea poate fi utilizata numai de catre abonatii AktaTV. Dupa instalare, trebuie sa-ti faci un cont pentru a o folosi si va trebui sa-ti intorduci acolo inclusiv codul de client. Nu este ceva unic, stim ca majoritatea operatorilor ofera astfel de servicii, insa numai pentru clientii lor, nu la liber.

“AKTA TV este aplicatia prin intermediul careia clientii AKTA pot viziona posturile tv preferate pe dispozitive mobile.
Pe langa vizionarea propriu-zisa a posturilor tv, aplicatia permite si accesarea ghidului de programe, precum si inregistrarea emisiunilor preferate.”

Aplicatie noua de TV online (2018) AktaTV

Akta (2005) este o companie cu clienti mai multi in mediul rural si furnizeaza servicii de internet, telefonie fixa și televiziune prin cablu și satelit. In august 2017, Akta a introdus in oferta inclusiv pachete pentru telefonia mobila, acestea includ abonamente cu preturi ce pornesc de la 2E/luna.

In cazul in care sunteti clienti Akta sau puteti face rost de un cod client pentru a folosi aplicatia aceasta de TV online, o puteti descarca gratuit de AICI.