Acasă Telefoane Chinezesti Elephone P8 3D vine cu tehnologie a ecranului 3D!

Elephone P8 3D vine cu tehnologie a ecranului 3D!

0

Elephone P8 3D vine cu tehnologie a ecranului 3D! Chinezii par ca vor sa dezgroape aceasta tehnologie si se pregatesc de o lansare noua, este vorba despre o varianta a telefonului deja pe piata, ne referim la Elephone P8. Nu este ceva nou pana la urma, au mai fost telefoane care au incercat asa ceva, insa s-a terminat totul intr-un mod nu tocmai fericit.

HTC, LG, Doogee, sunt numai cateva companii care au incercat asta in ultimii ani, nu am auzit ca ele sa dea lovitura sau sa impresioneze. Observam ca aceasta tehnologie nu este abordata de marii producatori nici macar in anul 2017, asta spune multe.

elephone p8 3d vine cu tehnologie a ecranului 3d!

Si nu cred ca cei de la Elephone au inventat o noua tehnologie sau au perfectionat-o pe cea existenta, pur si simplu nu cred ca prinde si nici nu va prinde. Oricum, este de laudat aceasta initiativa, nu stiu insa ce succes va avea.

Elephone spune ca au adaugat pe acest model tehnologia “eye-tacking” se mareste astfel transmisia luminii și se se regleaza imaginea 3D in funcție de poziția ochilor utilizatorilor, aceasta tehnologie permie si o vizualizare 3D mai mare de 70 de grade.

elephone p8 3d vine cu tehnologie a ecranului 3d!

Elephone P8 3D promite si un “field of view” mai bun,  acesta a crescut de la 30 la 70 cm. Asta inseamna o experienta mai buna, dureri de cap si ameteli mai putine, principalele probleme ale telefoanelor dotate cu asa ceva.

Telefonul este inca in faza de dezvoltare dar in curand vom afla detalii noi referitoare la acest display si restul specificatiilor tehnice, pret si lansarea propriu zisa. Doogee a lansat ceva asemanator la inceputul anului, Y6 Max 3D este modelul, inca mai poate fi cumparat de pe gearbest.com la un pret de sub 200 USD.

Pana sa-l vedem la treaba pe Elephone P8 3D la treaba, va puteti delecta cu un review in limba engleza pentru telefonul Doogee:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here