Acasă Telefoane Chinezesti Xiaomi Mi Note 3 in noi fotografii! Se pregateste lansarea oficiala?

Xiaomi Mi Note 3 in noi fotografii! Se pregateste lansarea oficiala?

0

Xiaomi Mi Note 3 in noi fotografii! Se pregateste lansarea oficiala? Va mai aduceti aminte de lansarea din 2016 a lui Xiaomi Mi Note 2? Da ca, inseamna ca va mai aduceti aminte si de faptul ca multa lume a spus ca acest model este o copie destul de fidela a lui Samsung Galaxy Note 7.

Oarecum, asa si este deoarece chinezii de la Xiaomi parca au tras putin cu ochiul. Asta pare sa se intample si in 2017, Xiaomi Mi Note 3 este posibil sa se asemene destul de mult cu noul Note 8. Din zvonurile pe care le-am tot citit pana acum, asa pare sa fie, sau cel putin din imaginile randate.

Si daca in 2016 Xiaomi Mi Note 2 a profitat la maxim de esecul lui Note 7, ce se va intampla in 2017? Cu siguranta ca trebuie sa vine cu ceva inedit si cu adevarat performant, cei de la Samsung nu le vor mai oferi inca o astfel de oportunitate.

Ceea ce vedei mai jos, reprezinta silueta lui Mi Note 3 si este vorba de doua surse diferite:

xiaomi mi note 3 in noi fotografii! se pregateste lansarea oficiala?

Ne dam seama rapid ca desi se aseamana foarte mult, cele doua telefoane nu sunt tocmai identice. Prima poza ne arata un telefon cu un display ce ocupa aproape toata partea frontala, in captura nr 2 observam totusi un buton “home” dar  si doua camere principale aflate in partea din spate.

Ambele arata insa extrem de bine si pare a fi vorba de un display curbat ce acopera in ambele cazuri o buna parte din partea frontala. Telefonul a aparut totusi in cadrul magazinului xiaomidevice.com, nu stim insa cat adevar este in pagina respectiva.

xiaomi mi note 3 in noi fotografii! se pregateste lansarea oficiala?

Legat de speificatiile tehnice, este posibil ca Xiaomi Mi Note 3 sa includa un procesor Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835 si 6 GB RAM, doua camere foto de 12MP capabile de captura 2160p, baterie de 4000 mAh si memorie interna cu capacitatea de 64 sau 128 GB, asta in functie de versiune. Pentru informatii clare legate de diagonala si rezolutia ecranului, trebuie sa mai asteptam dar probabil ca se va pastra varianta actuala, adica FHD si 5.7″…

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here