baterie

Elephone U va fi noul flagship al companiei, chinezii schimba denumirile!

Elephone U va fi noul flagship al companiei, chinezii schimba denumirile!

Elephone U va fi noul flagship al companiei, acestia au anuntat ca renunta la denumirile de “S9” si “S9 PRO”! Nu se stie daca vor renunta complet la seria “S”, au fost de-a lungul timpului cateva modele interesante.

Nu stim cu exactitate de ce renunta la aceasta serie, poate vor sa-i imite pe cei de la LG. Cei din urma se pare ca vor renunta la seria “G”.

elephone u
elephone u

Amintim de Elephone S7 sau Elephone S8. Totusi, cei de la Elephone vin si cu o explicatie:

Atat ELEPHONE S9 cat și S9 Pro își schimbă oficial numele în ELEPHONE U și U Pro. Am discutat de foarte multe ori despre acest aspect in cadrul companiei. Începând de astăzi, am decis în cele din urma sa schimbăm denumirile.

Am primit o mulțime de mesaje de la clienți din întreaga lume, care ne-au intrebat de ce am ales numele anterioare.

Acestea pot fi ușor confundate cu alte branduri. Acordând credit acestor mesaje, am decis sa schimbam numele noilor modele, din Elephone S9 si S9 PRO, in ELEPHONE U și U Pro. “U” este ca forma ecranului nostru curbat și reprezintă, de asemenea, ecranul nostru special, flexibil. În plus, “U” are multe înțelesuri speciale, despre care vă vom spune în viitor. “U” este atat de special pentru noi ca u (tine-n.r).

Elephone U va fi noul flagship al companiei, chinezii schimba denumirile!

Personal, nu cred ca au decis schimbarea numelui deoarece telefoanele lor pot fi confundata cu cele produse de firme mult mai mari, sa fim seriosi 😉 S-au folosit mult timp de acest aspect si acum, renunta dintr-o data!

Ramane sa vedem si ce noutati vor mai aduce aceste noi modele, ELEPHONE U și U Pro.