Connect with us

Stiri despre telefoane

eMAG anunta Black Friday 2023, data la care se desfasoara

Published

on

eMAG anunta Black Friday 2023, data la care se desfasoara cel mai mare de eveniment al anului in materie de reduceri. Desi multi sunt sceptici si cred ca totul este oarecum o pacaleala sau o strategie pentru ca magazinele sa castige ceva in plus, eu cred ca acest retailer este (probabil) singurul care macar incearca sa ofere reduceri reale.

Si de multe ori chiar reuseste. A capatat si credibilitate de-a lungul timpului, tot ei sunt cei care tin Black Friday numai o data pe an si numai o zi. Altii au cam transformat aceasta campanie in ceva comun si avem BF de toamna, de primavara, etc. Desigur, cu reduceri care par a fi invizibile.

Deci, probabil ca cel mai asteptat BF este cel organizat de cel mai mare magazin online din Romania, eMAG. Dar este mai mult decat un magazin online, este o platforma in care multi comercianti isi expun ofertele. Si ca de fiecare data, va spun sa fiti atenti atunci cand “aruncati” un produs in cos.

Advertisement

Sa va uitati de cine este livrat si de cine este vandut. Dar si sa cautati mai bine, nu de putine ori am gasit acelasi produs cu preturi diferite, unele chiar aberante.

Anul acesta, eMAG organizeaza marea campanie in data de 10 noiembrie 2023, fiind cea de-a 13-a editie.

Ora nu se stie cu exactitate, probabil undeva intre 6 si 8 dimineata. Anul trecut, in ceea ce priveste achizitiile efectuate de pe dispozitive mobile, acestea au inregistrat un maxim istoric, reprezentand 81,9% din totalul comenzilor.

Advertisement

In cadrul evenimentului Black Friday, Cluj-Napoca a detronat Bucurestiul (pentru prima data), situandu-se pe primul loc in clasamentul localitatilor, in functie de valoarea medie a comenzii per client, fiind urmat de Bucuresti, Iasi si Constanta.

Aproximativ 52% din totalul comenzilor au fost directionate catre EasyBox, iar datorita eficientei sporite obtinute prin investitii de 43 de milioane de euro in depozitul de la Joita, 40.000 de pachete au fost depozitate in locker inca din prima noapte.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des