baterie

HUAWEI P50 Pocket si P50 PRO vin oficial in Romania

HUAWEI P50 Pocket si P50 PRO vin oficial in Romania

HUAWEI P50 Pocket si P50 PRO vin oficial in Romania – Chiar daca nu ar trebui sa-mi spun parerea aici deoarece multi spun ca sunt formator de opinie (si asa este), totusi risc si spun ca sunt fan Huawei. Nu m-a platit nimeni si nici nu ma plateste respectiva companie sa spun asa ceva.

Si ma bucur cand aud ca telefoanele acestea vor ajunge in Romania cat de curand. Insa, nu stiu ce succes vor avea si ce priza la public. Nici nu cred ca il mai pot pune pe Selly sa le promoveze (asa cum fac cu actuala gama de produse ce se adreseaza tinerilor), sunt pana la urma terminale business si scumpe. Retinem ca telefoanele acestea nu au 5G!

Urmeaza problema pe care inca o au cu Google, mai bine spus cu lipsa lui. Recent, am pus pe YouTube (il vedeti la final) un clip in care aratam cum mai sunt telefoanele Huawei actuale, este vorba despre noul Nova 9. Adica ce merge si ce nu merge pe el. Din fericire, au reusit sa includa majoritatea aplicatiilor uzuale, insa nu pe toate. As spune ca in proportie de 85%. Dar lipseste Google.

HUAWEI P50 Pocket

HUAWEI P50 Pocket si P50 PRO vin oficial in Romania

HUAWEI P50 Pocket si P50 PRO vin in Romania

P50 PRO a fost lansat la finalul lunii iunie 2021 iar P50 Pocket la final de 2021. Ambele sunt telefoane puternice si atractive, nu cred ca P50 are de suferit avand in vedere ca este lansat deja oficial de jumatate de an, procesorul fiind un Snapdragon 888.

HUAWEI P50 Pocket si P50 PRO vin oficial in Romania

Huawei Romania a inceput si o campanie de promovare, sunt la mijloc cateva premii.

Toți cei care se abonează la newsletter cu o adresă nouă de email, în perioada menționată, au două mari beneficii: primesc garantat un voucher de 500 lei pentru achiziționarea noilor produse și au șansa de a câștiga unul dintre marile premii: 4 telefoane HUAWEI P50 Pocket și 14 telefoane HUAWEI nova 9. Vor avea loc trageri la sorți zilnice pentru telefoanele Nova și una suplimentară, săptămânală, unde premiile sunt chiar noile HUAWEI P50 Pocket.

Voucher-ul în valoare de 500 de lei primit de toți cei care se abonează la newsletter va putea fi utilizat exclusiv pe platforma Huawei Online Store pentru achiziționarea celor mai noi modele de smartphone, respectiv HUAWEI P50 Pro și HUAWEI P50 Pocket. Acesta nu poate fi cumulat cu un alt voucher sau discount. Câștigătorii vor fi anunțați prin e-mail, urmând ulterior ca premiile să plece către norocoșii participanți.

HUAWEI P50 Pocket si P50 PRO vin oficial in Romania

Am primit de la Huawei si un comunicat de presa, dar fara a se preciza exact la ce preturi vor fi vandute aceste telefoane. Sunt curios sa vad si cu ce sistem de operare vin, probabil cu HarmonyOS 2.0. Atunci cand am testat noul Nova 9, imi aduc aminte ca am cautat bine prin meniu si prin setari, nu am gasit nicaieri scris cuvantul Android.

Precizez asta deoarece se tot spune ca HarmonyOS este de fapt tot un Android si probabil ca asa este. Noile telefoane vor putea fi cumparate din Romania incepand cu data de 27 ianuarie 2022, atunci vor fi disponibile pe huaweistore.ro.