Acasă Stiri Android Si Noutati eMag Black Friday 2020, iata data la care se va organiza

eMag Black Friday 2020, iata data la care se va organiza

0

eMag Black Friday 2020 – Astazi, cel mai mare magazin din Romania ne anunta data la care va organiza asteptatul eveniment. Prea multe detalii nu ne sunt comunicate, este probabil prea devreme sa ne dea mai multe indicii.

Concret, este vorba despre 13 noiembrie 2020, adica fix peste o luna. Ma astept ca strategia sa fie identica. Mai exact, cateva produse la preturi mici (inclusiv stocuri minime la ele) si apoi, usoare reduceri.

eMag Black Friday 2020

Este vorba despre “produsele locomotiva”, cele menite sa traga dupa ele intreaga oferta. Ne aducem aminte cum in 2019, au fost cateva bucati de Samsung A10 la pret minim, stocul epuizandu-se in numai cateva secunde.

eMag Black Friday 2020 – Iata si comunicatul celor de la eMag:

“Interesul pentru cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului a crescut de la an la an. Inca de la prima editie, Black Friday a atras clienți noi care comanda online pentru prima oara datorita prețurilor bune și gamei variate de produse accesibile de oriunde. Anul trecut, 90% dintre romani auzisera despre Black Friday, iar mai mult de 53% dintre aceștia îsi propusesera sa cumpere cel puțin un produs la oferta, potrivit Kantar Romania.”

In Romania, Black Friday a fost adus de eMag si prima editie a avut loc acum 10 ani. Anul trecut, evenimentul online s-a desfasurat in data de 15 noiembrie.

Ma astept ca pana in 13 noiembrie 2020, o buna parte dintre magazine sa “fure” startul si sa organizeze mai devreme BF 2020, asta pentru a mai atrage putin din clienti.

eMag Black Friday 2020 – Nu vreau sa comentez mai mult, parerea mea este ca in Romania, nu exista un Black Friday adevarat, majoritatea ofertelor fiind asemanatoare cu ceea ce vedem in promotiile orgranizate de-a lungul anului.

Daca vreti un exemplu, in 2018, Consiliul Concurenţei a descoperit (la mai multe magazine) ca 80% dintre oferte erau ilegale si in 20% din cazuri, preţurile erau chiar mai mari decat în mod obişnuit…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here