baterie

Pret de numai 2099 lei in Romania, telefon nou cu Snapdragon 865!

Pret de numai 2099 lei in Romania, telefon nou cu Snapdragon 865!

Departe de mine sa le fac reclama celor de la quickmobile.ro si mai ales una gratuita. Am si experiente bune cu acest magazin, de la ei mi-am cumparat telefonul in 2019 si totul a decurs excelent, chiar livrare super rapida.

Din cate am citit pe internet, sunt clienti care in trecut s-au plans in legatura cu garantiile sau au fost tot felul de nemultumiri la mijloc. Dar daca au oferte excelente, merita mentionati si laudati, cu conditia sa-si faca treaba si sa ne asigure servicii bune.

Pret de numai 2099 lei in Romania, telefon nou cu Snapdragon 865!

De data aceasta, nu inteleg cum reusesc sa vanda la un pret mai mic in comparatie cu magazinele mari din China, ma refer aici la gearbest.com! Pe aliexpress.com (in magazinul oficial Xiaomi), pretul este de 499 euro (in jur de 2050 lei).

Este exemplul noului Xiaomi Mi 10T, proaspat lansat cu Snapdragon 865! Sa nu-l comparam cu Mi 10T PRO, cu toate ca nu sunt mari diferente intre ele.

  • In China, telefonul acesta costa 2540 lei.
  • In Romania, telefonul are un pret de 2099 lei!

Si sincer sa fiu, cat timp magazinul imi asigura o garantie reala si imi vand la cel mai mic pret, restul detaliilor nu ma mai intereseaza. Deci, sa spunem ca este inca o oferta buna din partea acestui magazin.

In ciuda faptului ca acest Xiaomi Mi 10T nu este versiunea PRO despre care am scris recent, se pastreaza procesorul de top, adica Snapdragon 865. Nu este versiunea 865+, trebuie sa mentionez si asta. Oricum, mari diferente nu sunt intre aceste procesoare si in utilizare, nu vom simti un plus sau un minus de putere.

Ce diferente sunt intre Mi 10T (cel de 2099 lei) si Mi 10T PRO (2499 lei)? La exterior, sunt absolut identice. Insa, daca ne uitam spre camerele foto, vom vedea ca unul are senzorul principal de 108MP, in comparatie cu 64MP.

In rest, memoria RAM care este de 6GB si atat. In concluzie, consider ca acest Xiaomi Mi 10T este la ora actuala un best-buy si isi merita pe deplin pretul de 2099 lei.

Hardware absolut de top, dar fara AMOLED sau incarcare wireless. Sa nu uitam ca la ora actuala, in Romania, sunt telefoane care au un procesor mai slab, dar costa mai mult!