Acasă Stiri Android Si Noutati eMag greseste pretul telefonului Samsung S21, numai 1 leu

eMag greseste pretul telefonului Samsung S21, numai 1 leu

1

eMag greseste pretul telefonului Samsung S21, numai 1 leu si nu ar fi prima data cand cel mai mare si mai serios magazin de la noi din tara face o astfel de eroare. Intentionata sau nu, nici macar nu mai conteaza. Este un marketing bun si functioneaza.

De ce am spus ca este cel mai serios magazin de la noi din tara? Pai este un motiv simplu, magazinul a livrat de fiecare data produsele cu pret gresit si trebuie sa-i laudam pentru asta, spre deosebire de alti comercianti care anuleaza comenzile

De data aceasta, este vorba despre un Samsung S21 Ultra in versiunea de top. Adica cea cu carcasa imbracata in piele naturala de crocodil si cu insertii de piele de dinozaur. Daca pretul standard al acestui produs este de peste 5000 lei, puteti sa-l procurati acum contra sumei de numai 1 leu!

Conditia este sa va grabiti, exista si o cerinta mai speciala. Doritorii vor trebui inainte de comanda sa faca 2000 de flotari si sa incarce filmultele intr-o pagina web oarecare. Toti cei care vor reusi cele 2000 de flotari intr-un timp de numai 5 minute, primesc telefonul impreuna cu un card de combustibil pentru alimentarea acestui smartphone.

.

.

.

.

.

.

.

Inainte de a da comanda, frecati-va bine la ochi si uitati-va in calendar. Este 1 aprilie, ZIUA PACALELII si acest articol este o farsa. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here