Connect with us

Stiri despre telefoane

eMag greseste pretul telefonului Samsung S21, numai 1 leu

Published

on

eMag greseste pretul telefonului Samsung S21, numai 1 leu si nu ar fi prima data cand cel mai mare si mai serios magazin de la noi din tara face o astfel de eroare. Intentionata sau nu, nici macar nu mai conteaza. Este un marketing bun si functioneaza.

De ce am spus ca este cel mai serios magazin de la noi din tara? Pai este un motiv simplu, magazinul a livrat de fiecare data produsele cu pret gresit si trebuie sa-i laudam pentru asta, spre deosebire de alti comercianti care anuleaza comenzile

De data aceasta, este vorba despre un Samsung S21 Ultra in versiunea de top. Adica cea cu carcasa imbracata in piele naturala de crocodil si cu insertii de piele de dinozaur. Daca pretul standard al acestui produs este de peste 5000 lei, puteti sa-l procurati acum contra sumei de numai 1 leu!

Advertisement

Conditia este sa va grabiti, exista si o cerinta mai speciala. Doritorii vor trebui inainte de comanda sa faca 2000 de flotari si sa incarce filmultele intr-o pagina web oarecare. Toti cei care vor reusi cele 2000 de flotari intr-un timp de numai 5 minute, primesc telefonul impreuna cu un card de combustibil pentru alimentarea acestui smartphone.

.

.

Advertisement

.

.

.

Advertisement

.

.

Inainte de a da comanda, frecati-va bine la ochi si uitati-va in calendar. Este 1 aprilie, ZIUA PACALELII si acest articol este o farsa. 

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Alin

    aprilie 1, 2021 at 16:19

    👍

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171