Connect with us

Stiri despre telefoane

OPPO si OnePlus, inca o retragere dintr-o tara din Europa!

Published

on

OPPO si OnePlus, inca o retragere dintr-o tara din Europa! Si de data aceasta este o situatie usor mai ciudata, diferita fata de Germania, tara in care OPPO nu mai activeaza oficial. Totul se leaga de cateva procese pe care acest producator le are cu Nokia, sunt la mijloc anumite brevete legate de autorizarea tehnologiilor de comunicatii mobile.

Numai ca, de data aceasta, au castigat procesele pe care le aveau cu un alt gigant, Nokia. Desi a obtinut o victorie in prima instanta, Yang Technology, distribuitorul exclusiv al brandului in Franta, isi inceteaza activitatea.

OPPO si OnePlus, inca o retragere dintr-o tara din Europa!

Clientii nu vor mai putea cumpara direct de la acest distribuitor oficial, dar vor putea in continuare sa le achizitioneze de la revanzatori. Oppo Monde doreste sa asigure consumatorii ca produsele deja achizitionate sau cele care vor fi cumparate in saptamanile urmatoare vor beneficia de suport.

Advertisement

OPPO si OnePlus, inca o retragere dintr-o tara din Europa!

OPPO a primit hotararile instantei de judecata din Paris, unde judecatorii francezi au declarat ca brevetele EP486 si EP731 ale Nokia sunt considerate nevalide deoarece nu ar mai fi de actualitate.

Reamintim ca in urma cu cateva luni, atunci cand au inceput sa circule anumite zvonuri legate de placarea acestui productor din Europa/Romania, a aparut si o declaratie oficiala:

OPPO și OnePlus sunt companii prezente în toate piețele europene existente și în Marea Britanie. Am avut un început excelent în 2023, cu lansări de succes ale mai multor produse în Europa și avem o listă de produse viitoare pentru restul anului. Ca întotdeauna, OPPO și OnePlus vor continua să ofere produse inovatoare și cea mai bună experienta pentru utilizatori“.

Advertisement

OPPO si OnePlus, inca o retragere dintr-o tara din Europa!

Deci, pana acum par a fi numai 2 tari in care acest gigant tehnologic nu va mai activa (cel putin oficial), Germania si Franta. Ramane de vazut ce se va intampla pe viitor, insa nu cred ca tara noastra va fi afectata de aceste decizii drastice, ei tocmai ce si-au lansat noile modele. Reno 10 si Nord 3.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des