Acasă Incepatori Android Ep5 – Cum setez alarma pe un telefon cu Android

Ep5 – Cum setez alarma pe un telefon cu Android

0

Ep5 – Cum setez alarma pe un telefon cu Android – Merg mai departe cu tutorialele pentru incepatori Android, de data aceasta am sa va arat cum se seteaza alarma pe un telefon cu android, asta in caz ca nu stiti sau sunteti la prima experienta cu un telefon ce ruleaza sistemul de operare Android.

Nu este ceva greu, insa de multe ori nu exista chiar aplicatia “alarma” si aceasta functie este oarecum ascunsa in interiorul aplicatiei numita “ceas sau clock” Puteti si instala o aplicatie dedicata de alarma dar daca nu vreti sa umpleti fara rost memoria telefonului, puteti seta alarma usor impreuna cu setarile aferente.

ep5 Ep5 - Cum setez alarma pe un telefon cu Android

Iata cum o puteti face pe un telefon cu Android Lollipop, fara sa fie customizata aceasta functie! In functie de sistemul de operare sau interfata instalata de producator, tutorialul poate diferi, insa usor – functiile sunt asemanatoare!

Cautati iconita “clock” sau “ceas” si dati click pe ea. Conform imaginii de mai jos, cautati si apasati pe pictograma de alarma, apoi vi se va deschide inca o pagina ca in imaginea nr3. Aici, porniti alarma, alegeti zilele saptamanii, avand posibilitatea sa setati alarma de luni pana vineri si sa o opriti in weekend sau chiar sa o setati numai pentru o anumita zi. Cele 3 punctulete din imaginea nr 3 (jos-dreapta) reprezinta setarile aplicatiei.

1 Ep5 - Cum setez alarma pe un telefon cu Android

Selectati ora de incepere a alarmei, daca doriti sa se repete sau nu, daca doriti ca telefonul sa vibreze atunci cand va suna alarma, puteti selecta o melodie prestabilita sau una pe care o vreti voi, puteti sterge alarma sau sa intrati in setarile avansate. Aici puteti selecta fusul orar, stilul ceasului, volumul alarmei, daca butoanele de volum au un rol sau nu, durata de amanare a alarmei etc.

2 Ep5 - Cum setez alarma pe un telefon cu Android

Aici gasiti episoadele 1-4

*cei ce nu inteleg rostul acestor articole sau cred ca le stiu pe toate in viata, am sa-i rog sa nu lase comentarii de genul “asta stie oricine” deoarece comentariile vor fi sterse si utilizatorii banati definitiv pe androidro.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here