Cele mai bune aplicatii alternative la magazinul Google Play

Cele mai bune aplicatii alternative la magazinul Google Play – Trebuie sa stiti ca in afara de magazinul de aplicatii Google Play mai exista si alte surse de jocuri si aplicatii speciale pentru telefoane si tablete cu Android, aplicatii utile atunci cand nu aveti acces la Google Play din diverse motive sau aveti un telefon sau o tableta ce vine impreuna cu aplicatia Google Play.

In cele ce urmeaza am sa va prezint cateva alternative, ramane la aprecierea vostra pe care le instalati, testati si pe care o consideranti cea mai buna!

Magazinul de aplicatii pentru Android – AMAZON

Am facut eu rost de aplicatia in format apk. pe care trebuie sa o descarcati de aici, sa o instalati si apoi sa o testati sa vedeti daca este sau nu pe gusturile voastre!

Articolul continua dupa reclama:

Pentru a putea sa descarcati aplicatii gratuite sau contra cost va trebui sa va faceti si un cont, aplicatia Amazon instalata pe telefon arata cam asa:

Pe langa aplicatii, aveti ocazia sa descarcati gratuit sau sa cumparati filme, carti, muzica sau alte produse la preturi destul de ok, unele chiar mai atractive fata de magazinul clasic de aplicatii Android.

GetJAR – alta alternativa la Google Play

GetJAR este o alta alternativa la Google Play, loc in care gasiti aplicatii gratuite pentru Android dar si pentru alte sisteme de operare, Windows, Apple, BlackBerry) aplicatie impartita si ea pe categorii, utilizatorii acorda si aici calificative ale aplicatiilor in functie de cat de ok sunt acestea. Poate gasiti ceva bun si gratuit ce nu apare in Google Play.

ggg

Pentru a o descarca, intrati aici de pe telefon si obtineti link pentru descarcare si instalare.

SlideME – magazin de aplicatii Android

Pentru a descarca aceasta alternativa ce contine o multime de aplicatii gratuite pentru Android, descarcati acest apk si instalati in mod normal aplicatia direct pe telefon sau pe tableta. Si aici aplicatiile sunt impartite pe categorii, cel mai important aspect poate poate este acela ca aplicatiile sunt testate manual inainte de a fi publicate in magazinul de aplicatii Slide Me.

Din cate mi-am dat seama, pare a fi o alternativa serioasa, mai ales ca este si in limba romana si cu un meniu ok si atent construit. Eu am instalat-o pe telefonul meu, ea arata cam asa:

Descarcati aplicatia in format apk. de aici si apoi o instalati pe dispozitivul vostru.

Mobogenie – magazin de aplicatii Android

Aceasta aplicatie cred ca este ceva mai populara printre utilizatorii de Android, o puteti descarca in format apk. si apoi instala direct pe telefon sau pe tableta cu Android. 

Eu am instalat-o pe telefonul meu, ea arata cam asa cum vedeti in capturile de mai jos.

Daca mai aveti recomandari sau cel putin surse de unde putem descarca aplicatii in format apk. puteti sa le scrieti in zona de comentarii!

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  Life Hacks, o aplicatie interesanta din care invatam lucruri noi!
More from Cosmin

O noua super promotie in China, telefoane si alte produse la numai 1 dolar!

O noua super promotie in China, telefoane si alte produse la numai...
Citeste tot

11 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *