Acasă Stiri Android Si Noutati Esdmag.ro este magazinul service-ului ESD ROM! Cateva pareri

Esdmag.ro este magazinul service-ului ESD ROM! Cateva pareri

0

Esdmag.ro nu este chiar nou, aflu acum ca exista inca din 2015. Noi mai mult am auzit de ESD multumita Diviziei de Service cunoscuta ca ESD SERVICE, principalul partener al Samsung, LG, Philips, Huawei, Vector Watch, ASUS, precum si pentru alte brand-uri importante in piata din Romania. (www.esdservice.ro)

Probabil ca ati auzit si voi de acest service in cazul in care ati avut un produs electronic defect si trimis spre garantie. Intamplator, am dat de edsmag.ro si in mod ciudat, ei sunt unii dintre putinii retaileri care vand telefonul Huawei Mate 40 PRO.

Acesta nu a aparut la eMag sau la alte magazine mari, dar poate fi cumparat de la edsmag.ro. Presupun ca nu sunt stocuri foarte mari de Mate 40 PRO si acesta este motivul pentru care Huawei nu il vinde mai peste tot.

Chiar daca nu isi fac reclama, nu cred ca ar trebui sa ne ferim de edsmag.ro, pana la urma sunt de incredere avand in vedere companiile cu care lucreaza. Si daca un produs se strica, tot la ei il trimiti.

Eu nu am cumparat nimic de la ei, dar am vrut numai sa-mi spun cateva pareri, nici macar nu este un articol sponsorizat. Si nici nu cred ca se bazeaza foarte mult pe magazin sau ca acesta aduce principalele venituri.

Cert este ca vand o gama destul de larga de produse. De la telefoane mobile sau huse pentru ele, pana la accesorii pentru aspiratoare, roboti de bucatarie, articole pentru ingrijire personala, accesorii Avent (pompe de san, cani, inele de etansare, etc) sau accesorii pentru televizoare.

Nu am stat sa fac cine stie ce comparatii de pret, am luat cateva produse la intamplare si in special telefoane mobile. Spre exemplu, un Samsung Galaxy A20e (32GB) costa la ei fix 703.40 lei. La eMag, acelasi telefon (inclusiv culoarea) se vinde cu 539.99 lei.

Si daca tot am amintit anterior de Mate 40 PRO, pretul lui este de 5399.99 lei. Deci, nu cred ca au cele mai mici preturi de pe piata, dar raman o sursa buna si de incredere pentru diverse accesorii de care am putea avea nevoie. Oferta lor completa este aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here