Acasă Stiri despre telefoane

Petal Maps este disponibil si pe ceasurile SMART Huawei

0

Petal Maps este disponibil si pe ceasurile SMART Huawei, adica producatorul acesta chiar isi vede de treaba si incerca pe cat posibil sa faca experienta de utilizare aproape perfecta. In caz ca nu stiti, aceasta aplicatie este disponibila si pe telefoanele mobile Huawei, cei ce detin unul stiu despre ce este vorba.

Aflam astazi ca avantajul folosirii Petal Maps pe un smartwatch Huawei este reprezentat de faptul ca utilizatorii nu mai trebuie sa se opreasca și sa caute telefonul prin buzunare, rucsac sau geanta pentru a deschide aplicația. Maps ofera acces instantaneu la indicatiile de orientare, cu o simpla privire la incheietura mâinii.

Petal Maps

Am testat si eu aplicatia aceasta pe o serie de terminale Huawei si chiar mi-a placut, pot spune ca este ceva intre Waze si Google Maps. Mai nou, este disponibila si pe noua gama de smartwatch-uri Huawei, inclusiv pe HUAWEI Watch GT 3 Pro. Mai jos, o partea a comunicatului de presa:

Despre aplicatia Petal Maps

“În loc să expună o zonă mai vastă, Petal Maps identifică locul în care se află utilizatorul și oferă acestuia informații pas cu pas, pe măsură ce călătoria continuă. Săgețile și instrucțiunile simple, cum ar fi „treceți podul în 20 de metri”, permit urmarea cu ușurință a indicațiilor. În cazul urcării într-un autobuz sau taxi, aplicația va oferi o actualizare a condițiilor de trafic și va informa utilizatorul cât mai are până la următoarea intersecție.

Aplicația de navigare de la Huawei ia în considerare și spontaneitatea umană firească, astfel încât dacă utilizatorul se îndepărtează de traseul stabilit, pentru a găsi un restaurant recomandat sau pentru a vizita un magazin anume, aplicația se va reîncărca automat cu o serie de indicații noi, pentru a stabili cu rapiditate drumul înapoi. Iar dacă se întâmplă să o ia pe un drum greșit, Petal Maps va activa o vibrație subtilă pe ceas pentru a atrage atenția asupra traseului corect.

Folosirea Petal Maps pentru smartwatch este ideală nu doar pentru vacanțele în oraș, ci și pentru drumețiile în natură, plimbările pe dealuri sau vacanțele cu mașina pe litoral. În cazul folosirii aplicației pe smartphone, aceasta cuprinde și o funcție meteo, care furnizează detalii cu prognoza zilei în timp real. Mai mult, evenimentele meteorologice de tipul furtunilor și ploilor abundente sunt semnalate cu efecte animate captivante.

Bicicliștii și șoferii pot apela cu încredere la Petal Maps, întrucât aplicația îmbunătățește navigația și traseul ales, optând de fiecare dată pentru varianta cea mai eficientă. Utilizatorii primesc informații în timp real despre trafic, pentru a putea gestiona manevrele necesare cu mașina sau cu bicicleta fără să pună în pericol ceilalți participanți la trafic.

Utilizarea aplicației Petal Maps pe smartwatch este recomandată și părinților cu copii mici. Părinții pot urmări indicațiile de orientare dintr-o singură privire, iar atenția lor rămâne în continuare asupra celor mici, pentru a putea ajunge cu bine la destinație.

Accesul la aplicația Petal Maps pe un smartwatch, cum ar fi HUAWEI Watch GT 3 Pro, este un exemplu excelent al modului în care dispozitivele purtabile răspund la tot mai multe nevoi ale utilizatorilor. Deși tehnologia din spatele aplicației este una deosebit de sofisticată, experiența de utilizare este intuitivă și prietenoasă cu utilizatorul.

Indiferent dacă vacanța de vară din acest an implică mersul pe jos, cu bicicleta sau cu mașina, aplicația Petal Maps de la Huawei oferă utilizatorilor promisiunea că vor ști întotdeauna unde merg, cu exactitate.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.