Acasă Stiri despre telefoane ESO Petrol returneaza diferenta de pret dupa ce a vandut cu 10...

ESO Petrol returneaza diferenta de pret dupa ce a vandut cu 10 lei litrul

0

ESO Petrol returneaza diferenta de pret dupa ce a vandut ieri cu 10 lei litrul de carburant. Este vorba despre un lant destul de mic de benzinarii, nu despre o companie mare cu prezenta la nivel national. ESO Petrol are sediul in Sibiu si mai multe statii în zona de centru si de vest a țării. Iata ce transmit reprezentantii firmei:

„În urma deciziilor impulsive din data de 09.03.2022 la reacţia unora care au venit să alimenteze în tot felul de recipiente cantităţi foarte mari, într-un moment în care aveam informaţii de la parteneri referitoare la o creştere a preţului peste noapte cu sume însemnate şi riscul de a rămâne fără stocuri de carburant pe termen lung, fără să ne gândim la impactul asupra clienţilor de bună credinţă, vedem necesitatea de a veni cu scuzele noastre sincere, susţinute de înapoierea diferenţei de bani de la preţul iniţial la cel mărit, pe baza bonului fiscal. În speranţa că veţi reuşi să înţelegeţi reacţia noastră în condiţiile date, vă mulţumim anticipat”, au transmis cei de la Eso Petrol, citati de Adevarul.

De precizat ca astazi, 10.03.2022, preturile pe care le practicau erau de 7,85 lei /litru pentru benzina şi 8.18 pentru diesel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.