Connect with us

Stiri despre telefoane

Este bună folia Alien? Cum arată dupa 6 luni pe un Samsung

Published

on

Am achiziționat o folie Alien pentru Samsung S22 Ultra acum șase luni, atras de reputația sa și de promovarea intensă.

Chiar dacă prețul a fost destul de piperat, 100 de lei, m-am decis să investesc în această “bucată de plastic” deoarece protecția ecranului este esențială. Instalarea a fost simplă, mai ales datorită unei soluții speciale ce facilita poziționarea perfectă a foliei pe ecran.

Cred că merge si cu un spray banal cu soluție pentru curătat geamuri.

Advertisement

Un lucru interesant la folia Alien este faptul că nu este permanent lipită ca foliile clasice, oferind flexibilitate la aplicare. Mai exact, dacă nu îți iese din prima, mai poți incerca de mai multe ori.

Este subțire și, conform afirmațiilor producătorului, are capacitatea de auto-vindecare pentru zgârieturi minore.

După șase luni de folosire, pot confirma că folia de pe Samsung-ul meu are unele zgârieturi, dar nu sunt sigur dacă s-au diminuat datorită proprietății de auto-vindecare sau pur și simplu sunt mici sau așa ar trebui sa fie.

Advertisement

Ce mi-a plăcut în mod deosebit la această folie este subțirimea și calitatea materialului. La început, era eficientă în respingerea amprentelor, dar acest efect pare să se estompeze în timp. Repet, este mai subtire

Avantajele sunt evidente: aplicare ușoară, finisaj de calitate și fidelitatea culorilor ecranului. Principalul dezavantaj rămâne prețul, care este mai mare decât al altor folii, cred că se ridică la nivelul uneia din sticlă.

Un aspect interesant este că folia Alien poate fi realizată pentru orice model de telefon, acoperind chiar și partea din spate și lateralele, oferind o protecție completă de 360 de grade. Deși sunt tentat să cumpăr din nou, mă gândesc serios dacă merită investiția, având în vedere costul.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des