Connect with us

Stiri despre telefoane

Galaxy A55 poate cel mai asteptat mid-range Samsung

Published

on

Galaxy A55 poate cel mai asteptat mid-range produs de Samsung, o serie emblematica pentru acest producator si una care a generat foarte multe vanzari de-a lungul timpului. Este clar ca cine doreste un smartphone bun dar cu un pret mai “omenesc”, se duce direct spre varful de gama al acestei serii.

A54 a fost lansat in luna martie a acestui an si in mod teoretic, Galaxy A55 ar urma sa soseasca tot prin iarna sau primavara anului viitor, 2024. Cam devreme sa discutam despre design sau specificatii tehnice, insa apare prima informatie importanta.

Conform sursei, acest smartphone va avea sub capota un procesor Exynos 1480 (nelansat inca) si cu grafica AMD, aceasta integrand si inteligenta artificiala. Teoretic, telefoanele de mijloc vor deveni astfel ceva mai avansate si mai performante, dar era de asteptat sa se intample asta.

Advertisement

Galaxy A55 ar putea fi dotat si cu o camera principala de 50MP, ma astept si la un design usor schimbat, primele indicii au fost date chiar de catre Galaxy A15. In randarile acestuia se observa o silueta usor diferita si parca ceva mai atractiva in comparatie cu ceea ce ne-a aratat acest mare producator pana acum. Insa, cu siguranta vom mai avea multe ocazii sa discutam despre aceste modele.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des