Acasă Tutoriale telefon Este util senzorul de amprente sau nu (video) ?

Este util senzorul de amprente sau nu (video) ?

10

Este util senzorul de amprente sau nu (video) ? Am de cateva luni un telefon ( Huawei Ascend Mate 7) ce poate fi deblocat cu ajutorul amprentei dar trebuie sa recunosc ca pana astazi nu m-a atras aceasta functie. 

Insa, am vrut sa testez, tot astazi, daca deblocarea ecranului este sau nu mai rapida utilizand senzorul de amprente cu care telefonul este dotat. Am facut un mic experiment pe care-l veti vedea in clipul de mai jos.

Personal, deblocarea ecranului prin senzorul de amprenta mi se pare mai rapida fata de metoda deblocarii apasand butonul on/off. In primul rand, daca setezi ca telefonul sa se deblocheze cu ajutorul senzorului de amprenta, deblocarea ecranului traditional (prin buton) devine putin mai greoaie deoarece vei fi nevoit sa introduci si un cod pin de fiecare data cand deblochezi ecranul.

wqf Este util senzorul de amprente sau nu (video) ?

 

Prin amprenta este mai rapid. Pui degetul pe senzor si gata. Mai sigur nu cred ca este deoarece poti seta orice cod pin ce este destul de greu de spart sau de nimerit. De pilda, daca setez un pin de genul 9458, ce sanse sunt ca el sa fie spart sau gicit?

Pe langa functia de deblocare a ecranului, senzorul de amprenta mai poate fi folosit si pentru capturarea imaginilor, securizarea unor aplicati, etc.

Iata si clipul video in care veti vedea si veti trage sigur concluzia daca acest senzor de amprente este util si practic sau nu!

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=LYKqoHQ1FUo&feature=youtu.be[/wpsm_video]

Mai multe despre Huawei Ascend Mate 7 AICI.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

10 COMENTARII

 1. Daca ne uitam in mare,diferenta dintre telefoane cu pret mediu si cele f scumpe nu e data de optiuni cu adevarat utile,ci mai mult de imagine cum este aceasta functie cu amprenta sau ca sunt din metal..parca ar trebui metal la niste telefoane sa fim seriosi,si plasticul acela e unul special extrem de bun dar nah trebuie justificat cat de cat diferenta de pret uriasa..desii de multe ori nu se justifica
  Apropo cat e de mare telefonu ala din clip..cred ca acopera jumate din cap : ))

 2. Da, la Huawei este mai mult decat ok. Pur si simplu atingi cu degetul senzorul de amprenta si atat. Nu e necesar sa glisezi sau sa misti

 3. Dupa cum se observa in clip nu e rapid,e super rapid iar daca ne gandim la siguranta pt cine pastreaza f multe in telefon,este totusi o optiune sigura.
  Apropo ca o parere personala a ta ca utilizator de phablet,ce parere ai ,poate inlocui in totalitate un pc ?

 4. Nu, nici pe departe. Un PC ramane un PC. De exemplu, mi-e aproape imposibil sa scriu un articol pe site de pe telefon. Pt fun, multimedia si aplicatii e ok.

 5. Înțeleg.. mie mi-a cam înlocuit în totalitate pc-ul,net navigare, muzica etc însă am observat ca sunt f complexe Word etc și ma gândeam ca având un ecran mai mare pot înlocui și munca de birou etc.
  Cel puțin eu am observat ca în unele chestii e chiar mai rapid un tel decât un pc..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here