Este util senzorul de amprente sau nu (video) ?

Este util senzorul de amprente sau nu (video) ? Am de cateva luni un telefon ( Huawei Ascend Mate 7) ce poate fi deblocat cu ajutorul amprentei dar trebuie sa recunosc ca pana astazi nu m-a atras aceasta functie. 

Insa, am vrut sa testez, tot astazi, daca deblocarea ecranului este sau nu mai rapida utilizand senzorul de amprente cu care telefonul este dotat. Am facut un mic experiment pe care-l veti vedea in clipul de mai jos.

Personal, deblocarea ecranului prin senzorul de amprenta mi se pare mai rapida fata de metoda deblocarii apasand butonul on/off. In primul rand, daca setezi ca telefonul sa se deblocheze cu ajutorul senzorului de amprenta, deblocarea ecranului traditional (prin buton) devine putin mai greoaie deoarece vei fi nevoit sa introduci si un cod pin de fiecare data cand deblochezi ecranul.

wqf

 

CITESTE SI:  Cum sa salvezi contactele din agenda telefonica si sa le copiezi

Prin amprenta este mai rapid. Pui degetul pe senzor si gata. Mai sigur nu cred ca este deoarece poti seta orice cod pin ce este destul de greu de spart sau de nimerit. De pilda, daca setez un pin de genul 9458, ce sanse sunt ca el sa fie spart sau gicit?

Pe langa functia de deblocare a ecranului, senzorul de amprenta mai poate fi folosit si pentru capturarea imaginilor, securizarea unor aplicati, etc.

Iata si clipul video in care veti vedea si veti trage sigur concluzia daca acest senzor de amprente este util si practic sau nu!

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=LYKqoHQ1FUo&feature=youtu.be[/wpsm_video]

Mai multe despre Huawei Ascend Mate 7 AICI.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Tableta Serioux FasTAB S716 Super Pret La eMag

Tableta Serioux FasTAB S716 Super Pret La eMag Practic, tableta Serioux FasTAB...
Citeste tot

10 Comentarii

 • Daca ne uitam in mare,diferenta dintre telefoane cu pret mediu si cele f scumpe nu e data de optiuni cu adevarat utile,ci mai mult de imagine cum este aceasta functie cu amprenta sau ca sunt din metal..parca ar trebui metal la niste telefoane sa fim seriosi,si plasticul acela e unul special extrem de bun dar nah trebuie justificat cat de cat diferenta de pret uriasa..desii de multe ori nu se justifica
  Apropo cat e de mare telefonu ala din clip..cred ca acopera jumate din cap : ))

 • Poate la al tău este mai rapida. Eu am avut S5 și senzorul de amprenta merge slabut. Contează mult ca nu este tip slide cum e la S5.

 • Dupa cum se observa in clip nu e rapid,e super rapid iar daca ne gandim la siguranta pt cine pastreaza f multe in telefon,este totusi o optiune sigura.
  Apropo ca o parere personala a ta ca utilizator de phablet,ce parere ai ,poate inlocui in totalitate un pc ?

 • Nu, nici pe departe. Un PC ramane un PC. De exemplu, mi-e aproape imposibil sa scriu un articol pe site de pe telefon. Pt fun, multimedia si aplicatii e ok.

 • Înțeleg.. mie mi-a cam înlocuit în totalitate pc-ul,net navigare, muzica etc însă am observat ca sunt f complexe Word etc și ma gândeam ca având un ecran mai mare pot înlocui și munca de birou etc.
  Cel puțin eu am observat ca în unele chestii e chiar mai rapid un tel decât un pc..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *