Acasă Comparatii telefoane mobile cu Android Evolio Icon comparat cu Allview X3 Soul PRO, duelul telefoanelor romanesti cu...

Evolio Icon comparat cu Allview X3 Soul PRO, duelul telefoanelor romanesti cu 4GB RAM

6

Evolio Icon comparat cu Allview X3 Soul PRO, duelul telefoanelor romanesti cu 4GB RAM – desigur ca trebuie sa vedeti ghilimele inainte si dupa cuvantul romanesti din titlu, cele doua telefoane sunt deja anuntate si posibil sa fie modelele cu care Allview si Evolio vor defila tot anul, asta cand vine vorba de performanta deoarece banuiesc ca vor mai lansa telefoane pana la sfarsitul lui 2016!

Am scris despre Evolio ICON AICI si despre Allview X3 SOUL PRO AICI, insa vreau sa vedem si o comparatie intre cele doua modele, modelul de la Evolio pare a fi un Elephone P9000 la baza iar cel de la Allview un Gionee S8, ambele cu 4GB RAM. In cazul in care am dreptate legat de rebranduirea acestor telefoane, specificatiile posibile ar fi urmatoarele:

[komper pid=97,112 category=1]

E clar ca telefoanele vor costa peste 1500 lei, probabil in intervalul 1500 – 2000, caz in care Evolio ICON si Allview X3 SOUL PRO ar putea avea probleme serioase deoarece ar intra in concurenta directa cu modele precum LG G3, LG G4, Nexus 5X, Galaxy S5, Huawei P8 sau cu alte zeci de modele pe care le puteti vedea AICI.

Preturile sigur vor fi destul de mari, ramane de vazut daca am dreptate si acestea sunt modelele pe care Evolio si Allview le rebranduiesc, vom afla asta peste numai cateva zile!

6 COMENTARII

  1. Dacă telefoanele depășește 1500 sigur o să apară o surpriză neplăcută pentru ambele companii, pentru că la ora actuală majoritatea celor care vor să cumpere un smartphone sunt destul de bine informați totuși este o sumă considerabilă după părerea mea, personal nu aș cumpăra știind că pot să aleg din firme cu renume internațional, unde găsești suport pe măsură. Oricum rămâne de văzut ce strategie de marketing aleg, dar știind că sunt firme românești mă aștept la o lăcomie din partea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.