Acasă Stiri despre telefoane

Freedom 251 este un telefon cu specificatii foarte bune pentru numai 15 lei!

21

Freedom 251 este un telefon cu specificatii foarte bune pentru numai 15 lei! – stim ca telefoanele chinezesti vin cu o performanta crescuta la un pret redus, desigur in cele mai multe cazuri caci pot exista si exceptii, insa de data aceasta o sa va spun despre un telefon nu chinezesc, ci indian. O companie, Ringing Bells Pvt din India va scoate la vanzare incepand de maine smartphone-ul Freedom 251, pretul fiind exprimat chiar in numele telefonului, 251 de rupii, adica aproximativ si tineti-va bine, 15 LEI!!!.

Pretul cred eu este chiar exagerat de mic, de banii astia in Romania mananci o shaorma, nu iti cumperi un telefon. Desigur telefonul nu este unul de top, insa specificatiile tehnice sunt decente pentru un pret mult mai mare, iar in comparatie cu acest pret pot spune ca sunt incredibile la fel ca si faptul ca telefonul chiar va fi comercializat la acest pret.

uu
Avem:
procesor quad-core de 1,3 GHz,
1 GB memorie RAM,
8 GB memorie interna, ce poate fi marita cu un card Micro SD de pana la 32 GB,
ecran IPS, qHD de 4″ la o rezolutie de 960 x 540 pixeli,
camera principala de 3,2 MP,
camera secundara de 0,3 MP,
conectivitate 3G , WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth, GPS,
baterie cu capacitatea de 1450mAh
si Android 5.1 Lollipop.

Nici ca aspect telefonul nu arata rau, are un design placut si din nou, pretul este foarte mic pentru acest telefon. De ce este atat de mic? Pentru ca productiia a fost subventionata de statul Indian, cu ideea ca majoritatea populatiei sa-si poate permite un telefon mobil decent.

Dupa cum am spus, productia a fost subventionata de stat pentru a ajunge la un pret atat de mic, insa cel mai probabil telefonul va fi disponibil doar in India, scopul sau fiind acela de a digitaliza populatia.

Chiar daca nu va fi disponibil si pentru restul lumii, este un exemplu ca un telefon bun poate avea un pret ridicol de mic. Desigur, bun in sensul in care intelegem ca este utilizabil pentru multe dintre activitatile cotidiene. Poate camera nu este una de top, poate nu avem cel mai nou procesor de la Qualcomm, insa este un telefon decent, cu un pret foarte mic.

Nu-i fac reclama, nu am de ce pentru ca cel mai probabil nici nu va fi disponibil la noi, insa vreau sa subliniez unele preturi exorbitante la care au ajuns unele telefoane recente, fie ele de tip high-end sau mid-range, unele preturi sunt chiar exagerate.

POSIBIL SA POATA FI COMANDAT DE AICI SI SA VINA IN ROMANIA

21 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.