Acasă Stiri Android Si Noutati Evolio X-watch, Specificatii Tehnice Si Pret

Evolio X-watch, Specificatii Tehnice Si Pret

0
nofollow

Evolio X-watch, Specificatii Tehnice Si Pret

Dupa ce ca firma Evolio nu se oboseste sa aduca update de software pentru telefoanele si tabletele aflate in oferta, anunta astazi lansarea lui Evolio X-watch, primul ceas inteligent aflat sub brand romanesc.

Si mi se pare ciudat faptul ca Evolio X-watch este anuntat astazi, 16 octombrie 2014, dar va putea fi cumparat abia la inceputul lui 2015. Probabil se vrea un anunt si o lansare mareata in stilul Samsung dar nu cred ca este cazul.

Oricum, Evolio X-watch este primul ceas inteligent romanesc pretul sau de lansare fiind de 199 de lei iar specificatiile tehnice includ un ecran TFT de 1.54 inci cu rezolutia 240×240, grosime de 9.9 mm, tehnologie Bluetooth si GPS.

Singura poza de pe site-ul Evolio este una la o rezolutie foarte mica :

54gvb Evolio X-watch, Specificatii Tehnice Si Pret

Evolio X-watch va avea si functii pentru masurarea activitatilor fizice: monitorizarea pulsului, a caloriilor, contorizarea pasilor si monitorizarea exercitiilor fizice.

Ceasul va avea o baterie de 230 mAh si va fi compatibil cu toate telefoanele ce ruleaza minim Android 4.3

sursa foto

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here