Acasă Stiri Android Si Noutati evoMAG si eMag, AMR 2 zile, Black Friday 2015

evoMAG si eMag, AMR 2 zile, Black Friday 2015

7

evoMAG si eMag, AMR 2 zile, Black Friday 2015 – Au mai ramas numai 2 zile pana cand vom avea parte de evenimentul mult asteptat de catre multi, sarbatoarea Black Friday 2015. Daca nu ar fi existat Altex si MediaGalaxy sa strice putin acest eveniment, ar fi fost ok…

evoMAG si eMag sunt doua magazine corecte ce nu au facut Black Friday in fiecare zi a anului, dovada ca se respecta si respecta si potentialii clienti.

Black Friday eMAG 2015  evoMAG si eMag, AMR 2 zile, Black Friday 2015

eMag cred ca va incepe undeva vineri dimineata in jur de ora 7 sau 8, ei nu au anuntat ora in ultimii ani pentru a nu avea surpriza neplacuta de ali se bloca serverele. La ce trafic si notorietate are magazinul eMag, daca ar anunta ora cand vor incepe Black Friday 2015 cu siguranta ca site-ul va fi blocat din cauza milioanelor de accesari. Pe furis e mai bine. Recomand sa va faceti cont si sa fiti cu ochii-n patru deoarece stocurile se vor epuiza rapid pentru cele mai bune oferte!

Identic si pentru evoMAG, ediția din 2015 a evoBlack Friday anunță o ofertă cu peste 40.000 de produse care vor face obiectul unor reduceri de până la 83%! Cele mai mari reduceri vor fi la telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, aparate foto-video, software, imprimante și multifuncționale, echipamente de reţelistică, componente pentru PC și nu numai.

evomag-black-friday-465x390 evoMAG si eMag, AMR 2 zile, Black Friday 2015

Vom avea oferte foarte atractive, cu reduceri de până la 50% la smartphone-uri, 70% la electrocasnice și îngrijire personală și până la 83% discount la camere video de acțiune. De asemenea, în zona IT vom fi prezenți cu prețuri imbatabile: SSD de la 99 lei, antivirus de la 9 lei, laptopuri de la 499 lei, sisteme PC de la 699 lei, plus alte oferte pe care le veți regăsi pe site-ul evoMAG vineri, 20 noiembrie a.c., începând cu ora 00.00.

GHID BLACK FRIDAY 2015, BLACK FRIDAY LIVE.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here