Acasă Stiri Android Si Noutati Root Allview P8 Energy si instalare recovery TWRP2.8.7.0

Root Allview P8 Energy si instalare recovery TWRP2.8.7.0

6

Root Allview P8 Energy si instalare recovery TWRP2.8.7.0 – Nu prea fac tutoriale de root fara sa testez personal sau daca nu am ocazia sa ma informez din mai multe surse. Am fost intrebat in comentariile de pe site despre metode de root pentru Allview P5 Energy si Allview P8 Energy, telefon ce este la baza Gionee M5 Marathon.

Din pacate, pentru Allview P5 Energy nu cunosc nicio metoda ce functioneaza si pot spune ca am testat personal multe aplicatii, fie ele ce se descarca direct pe telefon in format apk, fie se instaleaza pe telefon. Am incercat iRoot, Kingoroot, Kingroot, Framaroot, Towelroot, etc. si niciuna nu a mers.

Din fericire, se pare ca pentru Allview P8 Energy exista o metoda de a face root, insa necesita ceva cunostinte deoarece implica folosirea programului SP FlashTools, program cu care veti instala un recovery customizat si apoi veti obtine acces root pe P8 Energy.

rt

Sursa este un site din China, insa am tradus si pentru cei ce vor sa incerce sau sa citeasca inainte comentariile de acolo, am tradus sursa in limba engleza folosind google translate. Linkul este AICI.

UPDATE: METODA MAI USOARA ROOT SI RECOVERY AICI

Pana gasesc o metoda simpla sau pana ce aplicatiile pe care le-am enumerat mai sus primesc un update ce rezolva problema, puteti incerca metoda de mai sus, insa recomand multa precautie si asa cum stiti – este posibila pierderea garantiei daca faceti root pe un telefon sau daca instalati un recovery customizat!

Tutoriale root Allview.

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

6 COMENTARII

  1. Nu stiu daca este atat de indicat sa instalezi un custom recovery doar pentru a roota P8-ul.E clar ca iti pierzi garantia si apoi sa vezi dureri de cap! Mai bine astept sa apara vreun update la Framaroot, kingroot etc…aceste aplicatii au optiunea nativa de a da unroot deci scapi de stress. 🙂 Daca existau custom rom-uri gen cyanogen sau miui pentru acest aparat chiar s-ar fi meritat insa pana atunci..zic pas.

  2. Salut , eu am gasit o aplicatie pe un site chinezesc care face root in 2 minute pe P8 Energy.Si eu am ramas uimit vazand ca o aplicatie necunoscuta a functionat.Lasa-mi un mail si iti trimit aplicatia si cateva poze sa te convingi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here